Life

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei, de Paște! Cristina Mihaela, în lacrimi: „Mi-e greu…”

03.05.2021 | 08:51
Eliminare surpriza la Puterea Dragostei de Paste Cristina Mihaela in lacrimi Mie greu
ADVERTISEMENT

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei, chiar în ziua de Paște! Cristina Mihaela Dorobanțu a izbucnit în lacrimi după ce doi concurenți și-au dorit să fie eliminați împreună, ca să-și poată continua povestea de iubire acasă, departe de camerele de filmat. 

Este vorba despre Andrada și Cazi, care s-au îndrăgostit pe platourile de la Kanal D și acum de gând să rămână împreună și în România, motiv pentru care au vrut să plece în același timp.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut anunțul, prezentatoarea show-ului matrimonial a izbucnit în plâns și i-a transmis Andradei că o vedea în finală, eliminarea ei fiind cu totul neașteptată.

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei, de Paște! Cristina Mihaela, în lacrimi: „Mi-e greu…”

Prezentatoarea de la Kanal D a precizat că întotdeauna se ține cont de dorințele concurenților și vrea ca aceștia să fie fericiți și să nu stea departe unul de celălalt, motiv pentru care a fost de acord ca Andrada și Cazi să părăsească împreună show-ul.

ADVERTISEMENT

„Dragi concurenți, noi întotdeauna am ținut cont de dorințele voastre. Astăzi, Andrada și Cazi și-au exprimat dorința de a pleca acasă. Am decis că nu putem pune piedică fericirilor.

Prin urmare, le-am oferit șansa de a pleca împruenă acasă pentru a își trăi dragoste așa cum își doresc. În această seară, Andrada și Cazi vor merge acasă”, a anunțat Cristina Mihaela în ediția de duminică seară.

ADVERTISEMENT

Cleșită de emoții, prezentatoarea i-a transmis Andradei un mesaj cu totul special, spunându-i că o vedea și în marea finală. Cu toate acestea, Cristina Mihaela speră că tânăra va avea parte numai de fercire alături de iubitul ei.

„Mai mult decât orice, mie îmi este extrem de greu să te văd aici. Sinceră să fiu, eu nu vreau să îmi iau la revedere de la tine. Cu tine am început aventura asta.

ADVERTISEMENT

Ai fost printre primele fete care au intrat în casă, acum nouă luni. Ai fost lângă mine, iar acum eu îmi iau la revedere de la tine. Au fost dimineți în care mă distram copios când dansai, când reacționai. Nu pot să îți doresc decât să fii fericită, să fie alegerea vieții tale. Să fii fericită pe vecie și să fii așa cum te-am cunoscut, Andrada care era gălăgioasă, veselă, puternică, frumoasă.

Sincer, mi-aș fi sorit să ajungi în finală, pentru că meritai. Nu știu de ce ai clacat, unii dintre voi ați pornit la drum cu mine și mi-e greu să vă las să plecați. Ați luat parte la visul meu, cum și eu am luat parte la visul vostru”, a continuat Cristina Mihaela.

„Este în mare parte decizia ei. Am plecat pentru că vrem să ne trăim povestea de dragoste afară. Au fost mai multe probleme, chiar și de familie. Mi-am îndeplinit scopul. O să îmi aduc aminte lucrurile bune”, a declarat Cazi la Puterea Dragostei.

Andrada a adăugat că „Îmi va fi dor de tot. Am mai multă nevoie să merg acasă”. Mariana și Alya, cu care tânăra s-a înțeles cel mai bine, au fost devastate la aflarea veștii că aceasta se va întoarce acasă.

ADVERTISEMENT