Life

Eliminarea lui Doru Răduţă de la Survivor 2022 i-a supărat pe fani: “Nu merita să plece”

Eliminarea lui Doru Răduţă de la Survivor 2022 i-a supărat pe fanii reality show-ului difuzat la Pro TV, care sperau să plece Blaze. Internauții au lăsat sute de mesaje pe rețelele sociale.
11.05.2022 | 07:16
Eliminarea lui Doru Raduta de la Survivor 2022 ia suparat pe fani Nu merita sa plece
Eliminarea lui Doru Răduță i-a enervat pe fanii Survivor 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru Doru Răduță, Survivor România 2022 s-a terminat, iar eliminarea concurentului din echipa Vulturilor i-a supărat pe internauți, care au lăsat sute de mesaje în mediul online. Acesta a fost nominalizat alături de Marian Drăgulescu și Blaze.

Eliminarea lui Doru Răduţă de la Survivor 2022 i-a supărat pe fani

Telespectatorii ar fi vrut ca Blaze să fie cel eliminat, mai ales că au criticat atitudinea pe care a avut-o față de coechipierii săi. Fanii au lăsat numeroase comentarii pe rețelele sociale după ce au aflat că Doru Răduță pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

De altfel, mulți sunt de părere că Marian Drăgulescu ar fi trebuit să fie eliminat din punct de vedere sportiv.

Unii telespectatori acuză Pro TV pentru faptul că voturile lor nu ar fi reale, dat fiind faptul că Blaze este atât de criticat în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Păcat, aș fi vrut să zboare Blaze. Îmi pare rău pentru Doru…Tip de treabă, aș zice chiar simpatic, inteligent cum puțini in sezonul ăsta…Fără răutate și ranchiună, a tratat totul cu filozofie…Senin și echilibrat la orice nominalizare, fie pentru eliminare, fie pentru exil.”

“Felicitări, Doru!!! Un om bun, fără hate-uri și răutăți inutile și gratuite.”/ “Trebuia să plece Blaze, cel mai slab”/ “Îmi pare rău pentru Doru…Marian este cel care trebuia să plece.”/ “Nu merita să plece. Dar Pro TV știe mai bine, nu publicul”

ADVERTISEMENT

“Trebuia să plece Blaze …Doru un tip simpatic, inteligent aș spune …dar asta e. La fel putea pleca Marian care este din ce în ce mai slab. În niciun caz nu trebuia să plece Doru…”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, pe pagina de Facebook Survivor România.

Doru Răduță, prima reacție după ce a fost eliminat

După ce Daniel Pavel a rostit numele lui Doru Răduță, acesta din urmă a spus câteva cuvinte despre experiența de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău că eu sunt cel care pleacă. Mă bucur că am trecut prin toate etapele, mă bucur că am demonstrat că îmi pot îmbunătăți situația, că am crescut de la etapă la etapă. Am trecut prin absolut tot ce a putut oferi Survivor. (…)

Am demonstrat că sunt un jucător puternic, le-am făcut față tuturor Tigrilor în parte. Nu m-am omorât cu sportul, fizicul m-a ajutat să fiu destul de dibace, destul de rapid. Din 30 de jucători am ajuns în ultimii 10.

Sper ca cel mai bun om, sportiv, nesportiv, social, nesocial om la final să câștige premiul cel mare. Eu îl voi aplauda, voi fi mândru de el, cum sunt de toți nouă care rămân în urma mea. E cea mai plăcută experiență pe care am trăit-o. Plec cu fruntea sus.”, a spus Doru la Pro TV.

Doru Răduță nu a venit de la începutul competiției în Republica Dominicană. Acesta a intrat în echipa Războinicilor în urmă cu trei luni și a avut parte de două exiluri de-a lungul timpului. De asemenea, aceasta a fost a treia oară când a fost nominalizat pentru eliminare.

Au mai rămas doar nouă concurenți la Survivor România. Din echipa Vulturilor au rămas Alex Delea, Blaze, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu. În echipa adversă, cea a Tigrilor, au mai rămas cinci concurenți: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Alexandru Nedelcu, Oana Ciocan și TJ Miles.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Artiști din Republica Moldova, care au dat lovitura în muzica românească
Artiști din Republica Moldova, care au dat lovitura în muzica românească
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română