Sport

Elveția – Turcia, meci de totul sau nimic în Grupa A. Cele mai tari pariuri combo din acest duel

Elveția și Turcia caută prima victorie de la Euro 2020. FANATIK îți prezintă cele mai tari pariuri combo din duelul de la Baku.
19.06.2021 | 20:04
Elvetia  Turcia meci de totul sau nimic in Grupa A Cele mai tari pariuri combo din acest duel
ADVERTISEMENT

Italia e suverană în Grupa A de la Euro 2020. „Squadra Azzurra” are maximum de puncte după primele două runde și e deja calificată în optimile Euro 2020, acolo unde speră să ajungă și Țara Galilor, Elveția și Turcia.

Turcia, una dintre marile dezamăgiri de la Euro 2020. Are șansa revenirii împotriva Elveției

Turcia a pornit ca una dintre favoritele la calificarea în optimi din Grupa A. Otomanii erau cotați cu șansa a doua, după Italia, având în vedere rezultatele bune din ultimii ani, dar au dezamăgit încă de la primul meci.

ADVERTISEMENT

Selecționata lui Senol Gunes a pierdut la scor de neprezentare meciul de deschidere la Campionatul European, chiar împotriva „Squadrei Azzurra”. A urmat apoi un nou rezultat de coșmar pentru reprezentativa semilunei. Țara Galilor a învins-o cu 2-0.

Așadar, turcii nu au niciun punct și niciun gol marcat la acest turneu final, dar în continuare pot prinde locul al treilea, dacă reușesc să câștige împotriva elvețienilor lui Vladimir Petkovic.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Turcia să câștige, peste 2,5 goluri și peste 9,5 cornere este 9,00.

Cu o victorie, Elveția poate spera la locul al doilea

Miza este extrem de mare și pentru reprezentativa din Țara Cantoanelor la acest meci. Având în vedere că Țara Galilor are un meci extrem de dificil, contra Italiei, elvețienii pot spera la poziția secundă din Grupa A.

ADVERTISEMENT

În cazul în care galezii vor pierde cu naționala lui Roberto Mancini, Elveția poate urca pe locul 2 dacă învinge Turcia și ajunge să aibă un golaveraj mai bun decât cel al britanicilor.

Elveția și Țara Galilor au fost adversare în primul meci, atunci când s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, scor 1-1. Momentan, galezii sunt avantajați de ceea ce înseamnă golaveraj.

ADVERTISEMENT

Reprezentativa pregătită de Rob Page are trei goluri marcate și unul încasat la turneul final, spre deosebire de naționala lui Petkovic, care a dat doar un gol și a încasat patru. Cota oferită de Casa Pariurilor pentru Combo: Elveția să câștige, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere este 6,25.

Meciul dintre Elveția și Turcia e programat duminică, 20 iunie, cu începere de la ora 19:00. Va fi a zecea confruntare directă dintre cele două naționale. Până la acest moment, palmaresul este în favoarea otomanilor, care au câștigat de nu mai puțin de cinci ori.

Două victorii au fost revendicate de Elveția, iar alte două partide s-au terminat nedecis. Ultima confruntare Elveția – Turcia a avut loc tot la Campionatul European, cel din 2008. Atunci, turcii au câștigat cu 2-1.


  • (P) 15,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru combo: Egalitate, peste 3,5 goluri și peste 9,5 cornere. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT