Fotbal intern

Elvir Koljic, perioadă senzaţională la U Craiova după reluarea sezonului! A ajuns la 4 goluri în 3 meciuri

28.06.2020 | 20:44
Elvir Koljic perioada senzationala la U Craiova dupa reluarea sezonului A ajuns la 4 goluri in 3 meciuri
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic şi-a regăsit pofta de gol. De la reluarea campionatului, bosniacul a reuşit să marcheze nu mai puţin de 4 goluri în primele 2 meciuri, plus o jumătate de repriză contra CFR-ului.

Atacantul Universităţii Craiova a marcat ambele goluri din victoria cu 2-1 în faţa Astrei, ultimul dintre ele, în minutele de prelungire, a fost sinonim cu cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Contra lui FC Botoşani, bosniacul a semnat a doua reuşită a echipei din Bănie, care, de asemenea, s-a dovedit golul decisiv, scorul final fiind un identic 2-1.

Elvir Koljic, în formă senzaţională: 4 goluri în 3 partide

Elvir Koljic a deschis scorul şi în partida cu CFR Cluj, în minutul 10, după ce a recuperat o minge la 35 de metri de poarta lui Arlauskis, a avansat cu mingea la picior şi a şutat năprasnic la colţul lung, învingându-l pe portarul campioanei. În minutul 37 a ratat o şansă uriaşă, unu la unu cu Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Bosniacul a fost transferat la Universitatea Craiova, în august 2018, contra sumei de 450.000 de euro, de la FK Krupa, din Bosnia-Herţegovina.

În primul sezon, Elvir Koljic a arătat o formă foarte bună, reuşind să marcheze de 13 ori în 17 apariţii în tricoul alb-albastru, numai în Liga 1. A mai avut o reuşită şi o pasă de gol în cele două meciuri de Cupa României.

ADVERTISEMENT

O accidentare pe 23 martie 2019, la naţionala Bosniei, l-a scos din circuit până în septembrie 2019. În acest interval, a ratat 25 de partide ale Craiovei.

În acest sezon, bosniacul a jucat 6 partide în sezonul regular, în care a înscris 2 goluri. Are şi trei prezenţe în Cupa României, fără să fi găsit poarta adversă.

ADVERTISEMENT

În play-off, Elvir Koljic a fost titular de fiecare dată. Înainte de pandemie nu a avut nicio reuşită, dar după reluarea competiţiei, a reînceput să semene cu atacantul care ajungea în Bănie în 2018, cu 4 goluri în 3 partide.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: