Life

Elvira Deatcu, dezvăluiri despre băieții ei. Fiul major e student în Italia: „Acolo s-a însingurat”

Elvira Deatcu a vorbit despre cei doi băieți, dintre care unul stă mai mult prin Italia, acolo unde studiază arhitectura, dar și despre cum se menține în formă.
29.07.2022 | 17:02
Elvira Deatcu dezvaluiri despre baietii ei Fiul major e student in Italia Acolo sa insingurat
Elvira Deatcu, în platoul emisiunii Exclusiv VIP. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Actrița Elvira Deatcu și-a deschis sufletul la televizor, în emisiunea lui Cristi Brancu. Vedeta a povestit câteva lucruri în premieră despre băieții săi, dar și despre cum are grijă de ea.

Cum se menține în formă Elvira Deatcu

Elvira Deatcu este ajutată de materialul genetic pentru a arăta impecabil, însă există și câteva trucuri la care apelează pentru menținerea în formă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță cunoscută publicului larg din serialele „Lacrimi de iubire” și „Vlad”, dar și din piesele de teatru în care joacă la Odeon, în Capitală, a spus că atunci când are timp face mișcare.

Este înnebunită după pilates, însă din cauza programului foarte încărcat la teatru și acasă, unde are grijă de unul din cei doi băieți, nu apucă să facă atât cât și-ar dori.

ADVERTISEMENT

Actrița a zis că ea ține foarte mult la felul în care arată, lucru care i se pare important mai ales în lumea actorilor. „Ca actor, mi se pare obligatoriu. Acum au început oamenii să înțeleagă: nu poți urca pe scenă oricum.

În echipa unui teatru trebuie să existe toate genurile. Mie îmi dă o stare bună. Nu sunt consecventă. Fac pilates acasă. Îmi dă o stare foarte bună să fac sport”, a dezvăluit Elvira Deatcu la Prima TV.

ADVERTISEMENT
elvira deatcu
Elvira Deatcu, alături de fiul cel mare, Luca, actualmente student în Italia. Foto: nmedia.ro

„El și-a dorit independența asta, dar acolo s-a însingurat”

Fosta parteneră de serial a lui Bebe Cotimanis și-a exprimat în emisiunea lui Cristi Brancu și dorul de fiul său cel mare, Luca, plecat să studieze arhitectura în Milano, Italia.

Chiar dacă acum, pe perioada vacanței, băiatul e acasă, actrița se gândește deja la faptul că din toamnă puiul ei va trebuie să se întoarcă în Italia.

ADVERTISEMENT

„Din fericire, mai avem un băiat. Atunci îl copleșim pe Filip. El are 14 ani. În ultima perioadă nu mai e puișorul meu… Nu îl mai regăsesc. Are 1,90 metri, e mai bărbățel. Ne pupăm mai rar.

El și-a dorit foarte tare independența asta, dar acolo s-a însingurat. Să știi că s-a trezit într-o mare de italieni și sunt foarte puțini străini. Majoritatea sunt absolvenți de liceu de arhitectură. În Italia toți copiii au oră de istorie a artei”, a completat Elvira Deatcu.

ADVERTISEMENT