Life

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se căsătoresc religios, la câteva zile după cununia civilă. Cine sunt nașii celor doi

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se căsătoresc religios, la puțin timp după cununia civilă. Cine sunt nașii celor doi.
11.06.2023 | 17:20
Emi de la Noaptea Tarziu si Madalina se casatoresc religios la cateva zile dupa cununia civila Cine sunt nasii celor doi
Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se căsătoresc religios astăzi. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu și partenera lui, Mădălina, se căsătoresc religios astăzi și s-au pregătit întreaga zi pentru acest eveniment. Pe rețelele sociale au apărut deja imagini de la nuntă.

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se căsătoresc religios astăzi

Recent, fostul concurent de la Asia Express 2022 și Mădălina, partenera lui, au avut cununia civilă, iar astăzi are loc cea religioasă. Amândoi s-au pregătit intens pentru marele eveniment, iar ziua cea mare a sosit.

ADVERTISEMENT

De la eveniment nu lipsesc rudele celor doi, dar nici prietenii apropiați. Printre aceștia se numără Cuza și Cucu, colegii săi de trupă. Aceștia nu au lipsit nici de la cununia civilă.

Cei doi vor petrece alături de familie și prieteni, iar Emi a postat deja câteva imagini și videoclipuri în timp ce se pregătește pentru nuntă. Bunul său prieten, Cuza, a postat și el câteva imagini cu mirii.

ADVERTISEMENT

Atât Emi, cât și soția lui au optat pentru ținute foarte elegante. Astfel, fostul concurent de la Te cunosc de undeva a ales un costum negru și o cămașă albă, asortate cu un papion. Mădălina a purtat o rochie albă decupată, tip sirenă.

Nunta Emi Noaptea Târziu
Emi și soția lui, Mădălina. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Eliza și Cosmin Natanticu îi cunună pe cei doi soți

Nașii celor doi soți sunt Eliza și Cosmin Natanticu. Soția actorului de stand-up comedy a fost foarte emoționantă atunci când cei doi au vrut să îi cunune și s-a emoționat foarte tare.

ADVERTISEMENT

“Suntem bucuroși și emoționați pentru fini. A fost dorința Mădălinei ca noi să îi cununăm și noi am fost împreună la momentul cererii în căsătorie, și eu am izbucnit în lacrimi, pentru că așa sunt eu, emotivă, și mi s-a părut frumos.

Cumva eu am propus să le fim nași. (…) Casă de piatră, să fie fericiți, să renunțe la ego. Asta este cheia unei relații fericite”, a declarat Eliza Natanticu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Emi de la Noaptea Târziu a spus că nunta ar putea avea loc în această vară. Se pare că cei doi au făcut totul așa cum au plănuit, iar acum își unesc destinele în fața lui Dumnezeu.

Nunta are loc în București, iar cei doi și-au chemat rudele, aflate prin diverse părți din România. Emi și partenera lui nu au vrut o nuntă cu “lux și opulență”, după cum a declarat cântărețul în cadrul unui interviu de anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: