News

Emi, tânărul înjunghiat la Craiova, s-a trezit din comă. Zeci de oameni au donat sânge pentru a-l salva

Emi, tânărul înjunghiat la Craiova, s-a trezit din comă. Starea băiatului nu s-ar fi putut îmbunătăți fără ajutorul donatorilor.
29.06.2023 | 17:07
Emi tanarul injunghiat la Craiova sa trezit din coma Zeci de oameni au donat sange pentru al salva
Emi, tânărul înjunghiat la Craiova, s-a trezit din comă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Emi, tânărul înjunghiat la Craiova, s-a trezit din comă. Informații noi cu privire la starea băiatului de 19 ani. Din fericire, joi, la două zile de la atacul sângeros din Grădina Botanică, acesta a ieșit din comă, potrivit Antena 3.

Emi, tânărul înjunghiat la Craiova, s-a trezit din comă

Starea lui Emi nu s-ar fi putut îmbunătăți fără ajutorul donatorilor. Astăzi, zeci de oameni au format cozi la Centrul de Transfuzii din Craiova, dorind să doneze sânge pentru tânărul de 19 ani. După ce a fost înjunghiat, Emi a pierdut mai mult de 4 litri de sânge.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost transportat la spital, băiatul avea mai multe leziuni produse prin înjunghiere în zona cervicală, la nivelul toracelui și abdomenului. Medicii l-au operat de urgență, iar intervenția a durat aproximativ 7 ore.

Apelul privind donarea de sânge a fost făcut și de foștii colegi de liceu ai tânărului, de la Colegiul Național Carol I din Craiova. Astfel, zeci de oameni au venit la spital pentru a-l ajuta pe băiat, chiar dacă mulți dintre ei nu le cunoșteau pe victimele adolescentului de 17 ani.

ADVERTISEMENT

„Bădică Emanuel, absolvent al Colegiului National “Carol l”, promoția 2022 are nevoie de ajutorul nostru! Din nefericire, el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marți, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Județean nr. 1!

Cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguina, sunt rugați să meargă la Spitalul nr.1 și să specifice numele *BĂDICĂ EMANUEL! Vă mulțumim!”, au scris colegii tânărului de 19 ani, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Criminalul de 17 ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

Amintim că marți, 27 iunie, Emi și Melis au fost înjunghiați cu un cuțit de vânătoare de un adolescent de 17 ani. Atacul a avut loc în Grădina Botanică din Craiova. Din păcate, fata de 14 ani nu a supraviețuit.

Criminalul, fiu de polițist, este elev la Colegiul Militar din Craiova. El și-a recunoscut faptele, dar susține că nu le cunoștea pe victime. Potrivit spuselor acestuia, totul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan cu Emi, băiatul de 19 ani.

ADVERTISEMENT

„A spus că-i pare rău pentru fată. Eu am rămas puțin blocat. Și l-am întrebat pentru băiat nu ai nicio remușcare? A spus da, îmi pare rău și pentru el. Dar mai puțin pentru că puteam să găsesc altă soluție să rezolv conflictul”, a declarat avocatul adolescentului, miercuri, după ce clientul său a fost prezentat în fața magistraților. Adolescentul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

 

ADVERTISEMENT
Tags: