Fotbal intern

Emil Ninu, fosta speranță a FCSB-ului, a devenit analist financiar: „E normal ce fac cluburile”

08.04.2020 | 21:00
Emil Ninu fosta speranta a FCSBului a devenit analist financiar E normal ce fac cluburile
Emil Ducu Ninu, fostul fundaș de la FCSB. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Emil Ninu a fost unul dintre fotbaliștii în care Gigi Becali își punea mari în urmă cu un deceniu, însă fundașul nu a reușit să se impună în tricoul roș-albastru, iar în ianuarie 2019 s-a retras din fotbal și a devenit consultant financiar.

Emil Ninu, sfaturi pentru fotbaliști

Pandemia de coronavirus a dus la reducerea salariilor multor fotbaliști, iar Emil Ninu, fost jucător la FCSB, Farul sau Viitorul, devenit analist financiar, consideră că deciziile luate de cluburi sunt normale, în contextul pierderilor cauzate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Fundașul cu 12 prezențe în tricoul echipei naționale de tineret consideră că jucătorii ar trebui să profite de perioada de pauza competițională și să se dedice dezvoltării personale.

„Eu sunt de acord şi cu ceea ce fac cluburile. Gândeşte-te că acum eşti în situaţia în care ori închizi de tot, eşti în faliment, ori reduci cheltuielile ca să poţi să supravieţuieşti.

ADVERTISEMENT

Jucătorii să investească în ei. Serios, să investească în ei, sunt o grămadă de cursuri gratuite, online. Sunt lucruri care se pot învăţa pe internet, mai ales că nu ai ce să faci acum în casă, doar să găsești ceva din care poți produce bani” a declarat Emil Ninu, conform Telekomsport.

Emil Ninu, titular la FCSB în Europa League în urmă cu un deceniu

La începutul sezonului 2009 – 2010, FCSB, cu Cristiano Bergodi pe banca tehnică, se baza pe un nucleu important de jucători tineri, din care făcea parte și Emil Ninu.

ADVERTISEMENT

Cu fotbaliști precum Eric Bicfalvi, Mihai Onicaș, Andrei Ionescu și Emil Ninu, devenit acum analist financiar, formația „roș-albastră” încheia pe locul patru grupa de Europa League din care au mai făcut parte Fenerbahce, Twente și Sheriff Tiraspol, iar în Liga 1 termina stagiunea pe locul patru, sub CFR Cluj, Unirea Urziceni și FC Vaslui.

  • 14 meciuri oficiale a jucat Emil Ninu la FCSB
  • 33 de ani are fostul fundaș