Life

Emil Rengle a spus ce nu se vede pe micile ecrane la Survivor: „Strategiile încep încă din România”

Emil Rengle a oferit o serie de detalii despre show-ul Survivor România, lucruri pe care cei de acasă nu le văd la televizor. Care a fost strategia lui în competiție?
16.03.2022 | 12:29
Emil Rengle a spus ce nu se vede pe micile ecrane la Survivor Strategiile incep inca din Romania
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a fost unul dintre cei mai contestați concurenți de la Survivor România, iar dansatorul și-a asumat faptul că lumea nu ar putea reacționa tocmai ok la strategiile sale. Coregraful a povestit într-un vlog de pe Youtube cum se trăiește experiența din interior, oferind și câteva informații nebănuite de telespectatori.

Emil Rengle, adevărul despre strategiile de la Survivor România

Rengle a recunoscut că a abordat o strategie greșită, care a fost scoasă la iveală fix de persoana de la care nu se aștepta să-l vândă, Laura Giurcanu. Fostul concurent a ținut să îi felicite pe Faimoși pentru faptul că au gândit mai inteligent decât el concursul. Astfel au reușit să îl scoată din joc.

ADVERTISEMENT

Emil a spus că strategiile s-au făcut încă dinainte de plecarea în Republica Dominicană. Anumiți colegi, pe care nu a vrut să îi numească, s-au întâlnit pe la cafele prin București pentru a se coaliza, pentru a ști că se pot baza unul pe celălalt în junglă.

„Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Strategiile încep încă din România. La noi, de exemplu, au fost oameni care s-au văzut încă din România la cafea. S-au văzut ca să se cunoască și să tatoneze terenul. Odată ce ajungi pe insulă, ești filmat 24 din 24. Mergi doar pe încredere până la final sau refortifici mereu cu echipa că sunteți pe aceeași strategie”, a declarat Emil Rengle pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Se vor vinde unii pe alții”

Rengle a declarat că el, Laura și TJ au fost mereu uniți și că unele certuri au fost făcute dinadins între ei, ca lumea să nu creadă că formează o bisericuță. Acesta a completat spunând că Laura a fost cea care a decis să desființeze grupul lor, lucru care l-a lăsat mască pe dansator.

„M-au vândut și au folosit asta în favoarea lor. Și le-a ieșit. Le-a mers strategia. În foarte scurt timp totul se va schimba. Se vor vinde unii pe alții, pe rând”, a previzionat Rengle. Tânărul orădean a mai specificat ceva interesant. În ciuda antipatiei de la televizor dintre el și Zmărăndescu, acesta a spus că ei doi se simpatizează în realitate.

ADVERTISEMENT