Life

Emilia Ghinescu, acuzații grave la 15 ani de la dispariţia Elodiei: “Mama lui Cioacă l-a îndemnat să o bată şi să o omoare”

Emilia Ghinescu a lansat acuzații grave la 15 ani de la dispariţia Elodiei. Iată de ce acuză familia lui Cristian Cioacă.
08.09.2022 | 11:10
Emilia Ghinescu acuzatii grave la 15 ani de la disparitia Elodiei Mama lui Cioaca la indemnat sa o bata si sa o omoare
Emilia Ghinescu, acuzații grave la adresa familiei lui Cristian Cioacă. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a făcut acuzații grave la adresa familiei lui Cristian Cioacă, la 15 ani de la dispariția fiicei sale.

Emilia Ghinescu, acuzații grave la 15 ani de la dispariţia Elodiei

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, însă a primit, la începutul lui septembrie, o permisie de 24 de ore pentru a merge acasă.

ADVERTISEMENT

Mama Elodiei Ghinescu a declarat că nu își va ierta niciodată ginerele. Emilia Ghinescu a lansat acuzații grave la adresa fostului polițist.

Femeia consideră că acesta ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai îndelungată decât cea stabilită de magistrați.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu este convinsă că mama lui Cristian Cioacă este cea care l-a convins pe acesta să-și ucidă soția. În plus, femeia spune că ginerele ei este bolnav psihic și că există antecedente de omucidere în familia sa.

Mama lui Cristian Cioacă nu a venit niciodată la proces, motiv pentru care Emilia Ghinescu consideră că și ea este vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat Elodiei.

ADVERTISEMENT

“Unui criminal, instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață, nu așa cum are Cioacă. Zeci de criminali au recunoscut, până la urmă, ce au făcut ei, în fața judecătorilor. El nu! Omori omul și te joci de-a închisoarea?

Nu am să îl iert niciodată nici pe el, dar nici familia. Mama lui l-a îndemnat să facă acest lucru, să o bată și să o omoare! Este cel mai mare criminal. Familia lui este formată doar din criminali.

ADVERTISEMENT

Bunicul din partea tatălui și-a spânzurat soția. Este din neam criminal! El nu era prost, la învățătură, dar nu era normal la cap. Omul era schizofrenic!

Mama lui Cristian Cioacă nu a venit niciodată la proces. De ce s-a ascuns, a fugit de realitate? Copilul o să aibă necaz din cauza tatălui său toată viață lui.”, a declarat Emilia Ghinescu pentru click.ro.

Elodia Ghinescu a dispărut în august 2007, iar cadavrul acesteia nu a fost găsit până la momentul actual.

Autoritățile care s-au ocupat de investigație au găsit suficiente dovezi pentru a-l condamna pe soțul avocatei, Cristian Cioacă, la aproape 16 ani de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale.

ADVERTISEMENT