Life

Emilian știe deja cine ajunge în finala Asia Express. Cuplul va face istorie la Antena 1

Emilian aruncă bomba despre Asia Express. Ce spune artistul despre participarea prietenului său, Andrei Ursu, cunoscut ca Wrs?
13.03.2024 | 18:06
Emilian stie deja cine ajunge in finala Asia Express Cuplul va face istorie la Antena 1
Emilian a făcut pronosticul despre Asia Express. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emilian a vorbit despre participarea lui Wrs la Asia Express, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK. Cântărețul ne-a dezvăluit, totodată, că este artist independent și că nu exclude ca pe viitor să își deschidă propria casă de producție muzicală, dorind să îi ajute și pe alți tineri pasionați de cântat.

Emilian, dezvăluiri despre participarea lui Wrs la Asia Express

Emilian ne-a spus că Wrs și iubitul său, Vlad, au toate șansele să ajungă în finala Asia Express. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva, unde a făcut pereche cu Andrei Ursu, ne-a zis care este atuul său numărul unu în concursul care se filmează pe continentul asiatic.

ADVERTISEMENT

Hey, Emilian! Wrs la Asia Express! Cum o să se descurce, având în vedere că ai conviețuit cu el la Te cunosc?

–  Wrs cred că o să se descurce foarte bine la Asia Express, pentru că el este maestru pe călătorii. El m-a încurajat să mă duc de unul singur prin Spania, cu ghiozdanul și i-am zis să îmi recomande ceva. Mi-a zis să merg în Spania, să am încredere în el, că el a fost. El călătorind foarte multe și tot așa, el s-a dus ca un aventurier, știi? Sunt sigur că o să se descurce foarte bine, că are experiența asta a călătoritului.

ADVERTISEMENT

Care crezi că sunt atuurile lui în concurs?

Emilian, despre prezența lui Wrs la Asia Express: – Din ce mi-am dat eu seama și la cât l-am cunoscut eu la Te cunosc de undeva, mai are momente din astea în care e urs, e ursuleț așa, mai pică în zona aia de confort, dar sunt sigur că acolo va fi foarte motivat. Când își pune ceva în cap, cu siguranță îi iese plus că e și o fire competitivă. Cred că o să fie printre finaliști, dacă nu, sper eu, chiar să câștige. Plus că îl are pe Vlad alături, cu care se înțelege foarte bine și sunt foarte mișto ei împreună. Din perspectiva mea, are șanse foarte mari.

Cântărețul e artist independent acum: „Financiar, e mult mai greu”

Am văzut că ai luat-o pe calea independenței pe plan muzical. Intenționezi să îți deschizi o casă de producție la modul serios sau deocamdată e doar o joacă în studio?

ADVERTISEMENT

–  Într-adevăr, s-au produs multe schimbări în viața mea și încerc de acum să funcționez ca artist independent. Încerc să îmi construiesc o echipă. Casă de producție proprie poate că e un pic cam mult spus, deocamdată. Nu am un capital necesar să pot să investesc și în alți artiști. Mi-ar plăcea pe viitor să pot să investesc și în alți artiști, cu care să rezonez și cărora să le împărtășesc din tot ce am învățat eu în anii ăștia de când sunt în industria asta muzicală.

Încerc să fac acum lucrurile pentru mine, să colaborez cu anumiți oameni care să mă ajute să duc mai departe proiectul meu. E mai greu, sunt mult mai obstacole. Financiar e mult mai greu, pentru că eu sunt principalul meu investitor și eu trebuie să pun banii în tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Trebuie să investesc în videoclip, în marketing și așa mai departe. Dar cea mai mare investiție e timpul, pe care încerc să îl recâștig din anumite puncte de vedere. Încerc să mă focusez pe partea de muzică mai mult. Îmi place foarte mult că descopăr lucruri și pe marketing, și pe management. Cred că mă dezvoltă, dar cred că e mai bine să fie oameni mult mai competeneți decât mine la capitolele astea, care să mă ajute, cu care să creștem împreună proiectul ăsta.

Emilian a trebuit să arate buletinul până de curând ca să își ia o bere: „Am fața asta de copchilaș”

Uite, Erika Isac povestește în piesa ei „Macarena” despre prejudecățile față de femei. Tu de ce prejudecăți te-ai lovit în viață, ca bărbat sau ca artist, de când ești cunoscut?

–  Nu îmi aduc aminte să mă fi lovit de anumite prejudecăți. Nu știu, chiar nu îmi aduc aminte. Pot să zic că am fost destul de norocos în viață. Nu m-am lovit de lucruri care să mă macine pe interior.

Pot să spun că singurul lucru de care m-am lovit, dar care acuma s-a transformat într-o chestie bună este că având fața asta de copchilaș, așa, la 18 ani nu puteam să intru în cluburi, nu puteam să-mi cumpăr o bere… Acuma, când ajung la 30, îmi zice lumea > Zic: Huuh, uite că există și o parte bună!

ADVERTISEMENT