Sport

Emily Burghelea, dezvăluiri din culisele logodnei cu iubitul ei, Andrei. Vedeta nu se oprește aici: „Îmi doresc mulți copii”

03.12.2020 | 17:43
Emily Burghelea dezvaluiri din culisele logodnei cu iubitul ei Andrei Vedeta nu se opreste aici Imi doresc multi copii
Emily Burghelea, ipostază incendiară pe Instagram. Fanii au rămas fără cuvinte. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a pășit alături de iubitul ei, Andrei, în fața lui Dumnezeu și a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă zilele trecute. Frumoasa vedetă a mărturisit pentru FANATIK câteva din lucrurile neștiute despre această logodnă și a răspuns la întrebarea momentului: e pregătită să facă și copii?

Finalista sezonului al treilea al emisiunii Bravo, ai stil spune că se simte diferit de când și-a oficializat relația cu Andrei în fața lui Dumnezeu și mărturisește că nu s-ar fi gândit că va face pasul acesta, dar iubitul ei întrunește toate calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat din perspectiva ei.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a declarat pentru FANATIK că își dorește foarte mulți copii și a mărturisit cine a convins-o, de fapt, să își unească destiunl cu cel al iubitului ei la biserică.

Emily Burghelea, dezvăluiri din culisele logodnei sale: „Tatăl nașei este preot și ea m-a convins”

„Am făcut logodna la biserică. Există și varianta să faci o slujbă de logodnă. De fapt, nunta e cam 70-80% din ceea ce tradițional se știe ca nuntă. Nu ne-am căsătorit la primărie, dar suntem uniți în fața lui Dumnezeu. 

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să facem acum ceva fastuos din cauza pandemiei. Am putut participa cu doar 6 persoane și noi chiar ne dorim să facem o petrecere pe cinste, o nuntă mai mare. Am vrut să facem acest pas pentru a fi drepți în fața lui Dumnezeu. 

Tatăl nașei este preot și ea m-a convins că e bine să fac asta, așa că am ținut cont de sfaturile pe care ni le-a dat”, ne-a mărturisit Emiliana.

ADVERTISEMENT
emily burghelea
Emily Burghelea și Andrei, în ziua în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu

„Îmi doresc mulți copii”

Fosta asistentă a Mirelei Vaida de la Acces direct ne-a mai spus că se simte foarte diferit și ni l-a descris în câteva cuvinte pe omul care i-a răpit, se pare, definitiv inima: „Le are pe toate. E un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este frumos, înalt, tânăr și deștept”.

Fashionista a organizat totul în doar două zile și a făcut rost în timp record de verighete și de rochia albă de mireasă. Întrebată dacă e pregătită să fie mamă, Emiliana ne-a surprins: „Ooo, da! Nu cred că este acum momentul, dar îmi doresc mulți copii. Nu contează dacă sunt fete sau băieți, să fie cum o vrea Dumnezeu. Ne dorim amândoi mulți copii”.

ADVERTISEMENT