ADVERTISEMENT
Life

Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, s-a filmat în ipostaze demențiale cu o altă femeie

Autor: Madalina Moraru | 29.09.2020 | 17:30
Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, s-a filmat în ipostaze demențiale cu o altă femeie
Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, a avut o apariție total neașteptată și controversată

Fosta asistentă Acces Direct are tot soiul de postări considerate incediare pe contul ei de Instagram. De această dată, însă, a fost vorba despre scene demențiale între Emily Burghelea și o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Blondina a demisionat din cadrul show-ului prezentat de Mirela Vaida, pe Antena 1, în vara acestui an. Emily Burghelea i-a acuzat pe cei din conducerea postului că îi umilesc pe Viorel și Veronica Stegaru.

Totul pe când cei doi soți marcau apariții aproape zilnice la Acces Direct. Acest scandal a determinat-o pe tânără să își ia rămas bun de la public, din ipostaza de asistentă TV.

Emily Burghelea în ipostaze incendiare cu o altă femeie, pe Instagram. Cum s-au filmat

Între timp, și serialul cu Vulpița a ajuns la sfârșit, iar cei doi soți din Blegești nu au mai fost invitați pe canapeaua show-ului cu o audiență impresionantă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a mai putut fi văzută la televizor, pe Antena 1, fosta asistentă de 21 de ani își ține publicul la curent cu ultimele ei activități și prin intermediul postărilor din mediul online.

Cel mai recent exemplu a fost însă unul total neașteptat pentru fani. În secțiunea de InstaStory, aceasta publicat un videoclip în care se sărută cu o altă femeie.

Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, s-a filmat în ipostaze demențiale cu o altă femeie
Emily Burghelea s-a filmat în ipostaze pătimașe cu o altă femeie

A fost vorba despre o blondină la fel de focoasă ca Emily Burghelea.  Cele două s-au filmat recent, în ipostazele pătimașe, iar imaginile nu le-au scăpat nicidecum internauților români.

ADVERTISEMENT

”Am doar câteva prietene bune, le număr pe degete, ea este una dintre ele.”, a spus fosta asistentă de la Acces Direct, înainte să fie sărutată foarte pătimaș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

Emily Burghelea a devenit tot mai renumită în mediul online și la scurt timp de la plecarea de la Acces Direct a căpătat o mai mare popularitate și la nivel de urmăritori. Mai exact, cifrele ei de fani s-au dublat într-o perioadă foarte scurtă. Ultimele ei postări de pe Instagram au reușit să le încingă imaginația fanilor.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a Mirelei Vaida le-a arătat tuturor și o rețetă de slăbit cu ceaiuri. Modul acesteia de prezentare a fost total inedit, fiind vorba despre o apariție într-un costum de baie minuscul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!