Life

De ce s-a încheiat, de fapt, serialul cu Vulpița de la Acces Direct. Veronica Stegaru a spus adevărul despre culisele Antena 1

27.09.2020 | 18:19
De ce sa incheiat de fapt serialul cu Vulpita de la Acces Direct Veronica Stegaru a spus adevarul despre culisele Antena 1
Vulpița și Viorel de la Acces Direct au "dispărut" de ceva vreme de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct nu a mai fost zărită de ceva vreme de către români, în cunoscuta emisiune de pe Antena 1.

Veronica Stegaru cunoscută publicului și ca Vulpița din Blegești a dat cărțile pe față și a spus adevărul legat de ce s-a întâmplat cu serialul lor din cadrul Acces Direct.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Mirela Vaida a anunțat de ceva timp că seria de episoade cu Vulpița și Viorel s-a încheiat. Prezentatoarea a sublinia chiar la acel moment că cei doi soți nu se vor întoarce pe canapeaua ei din cunoscuta emisiune.

Vulpița de la Acces Direct a spus adevărul despre serialul ei de pe Antena 1

Vulpița a oferit câteva detalii complet neștiute despre cum s-au încheiat, de fapt, socotelile între ea și cei din conducerea Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru și soțul ei, Viorel, au putut fi urmăriți timp de aproape un an de zile în cadrul Acces Direct. Soții originari din Vaslui au căpătat o mare popularitate și după colaborări muzicale cu Axinte sau artista populară Maria Constantin.

Cei doi soți și-au disputat mariajul în fața camerelor de filmat, fiind însă foarte pe placul românilor, care le-au urmărit actitivitatea și-n mediul online. Totul după ce au devenit cunoscuți și datorită aparițiilor cu diverse piese lansate, dar și pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
De ce s-a încheiat, de fapt, serialul cu Vulpița de la Acces Direct. Veronica Stegaru a spus adevărul despre culisele Antena 1
Vulpița și Viorel au reușit să se lanseze și în muzică, datorită aparițiilor Acces Direct

Într-un videoclip publicat recent pe YouTube, pe contul ei oficial, Vulpița a dat detalii despre plecarea de la Acces Direct. Imaginile cu ea și Viorel pot fi urmărite și în continuare.

Este vorba despre un filmuleț care îi arată pe cei doi soți când au participat în diverse ipostaze în cadrul Acces Direct. A fost momentul așteptat de către fani, care a confirmat plecarea lor de pe acest post. În filmuleț, atât Vulpița, cât și Viorel Stegaru apar fie la munte, dar și cât au fost pe litoral în această vară.

ADVERTISEMENT

 

“După mai bine de opt luni, de Vulpița și Viorel pot spune oficial că serialul s-a încheiat. Și mă bucur că s-a încheiat. Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta mi-e mieseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut. Să vedeți ce s-a întâmplat. A venit doamna Ilinca, ea personal, s-a învârtit prin Blăgești, a venit cu o mașină. Ba nu, cu trenul. I-a luat cu trenul și le-a zis să meargă acasă, fiindcă a vorbit cu nea Dumitru, socrul Veronicăi, iar acesta o iartă și o primește. Să vină acasă, copilul plânge de dorul mamei și al tatălui. Eu mă bucur tare mult că au plecat, o să vedeți că au plecat. O să mai posteze și o să vedeți.”, a susținut Mirela Vaida, în cadrul Acces Direct, în momentul plecării soților Stegaru.

ADVERTISEMENT