Sport

Emily Burghelea lămurește misterul infectării cu coronavirus după mesajele contradictorii primite. Ce face vedeta în izolare

08.12.2020 | 17:25
Emily Burghelea lamureste misterul infectarii cu coronavirus dupa mesajele contradictorii primite Ce face vedeta in izolare
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus, iar la scurt timp după ce i s-a spus că e pozitivă, a primit un mesaj în care a aflat că este negativă, iar asta a bulversat-o destul de tare.

Atât ea cât și iubitul ei se află în izolare și nimic nu s-a schimbat în ceea ce o privește, căci rezultatul este, într-adevăr unul pozitiv. De unde a pornit, totuși, confuzia că s-ar putea să fie, de fapt, negativ?

ADVERTISEMENT

Ei bine, Emiliana a primit prin SMS două mesaje de la autorități care se bat cap în cap: într-unul dintre ele, primit joi, a aflat că rezultatul este pozitiv, în timp ce în celălalt că este negativ.

Emily Burghelea, mesaje contradictorii de la autoritățile sanitare

Pe moment chiar s-a bucurat și a vrut să știe ce urmează să facă, dacă poate ieși din casă sau nu, însă după ce a analizat mai atent rezultatele analizelor și-a dat seama că este vorba despre o încurcătură a celor de la DSP, instituție care gestionează situațiile pacienților cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt pozitivă și sunt carantinată. Nu am luat în seamă mesajele de la Ministerul Sănătății. Mesajele și mail-urile pe care le-am primit nu au făcut decât să ne bulverseze și să ne scoată din ritm. Am trecut prin niște stări de confuzie destul de neplăcute”, a declarat Emily Burghelea în exclusivitate pentru FANATIK.

emily burghelea
Acesta e mesajul care a pus-o pe gânduri pe Emily Burghelea

Vedeta face și ea școală online pe perioada izolării. La ce curs participă alături de iubitul ei

Frumoasa blondină ne-a spus și ce face de când este carantinată. Vedeta ne-a mărturisit că nu se poate plictisi și, chiar dacă este în izolare, are multe lucruri de făcut. Aceasta a vorbit și despre situația iubitului ei, care acum trebuia să fie în Timișoara, însă mulțumită tehnologiei, problema pe care o avea de rezolvat este deja uitată.

ADVERTISEMENT

„Am avut simptome destul de ușoare din fericire. Ieri m-am simțit destul de slăbită, dar astăzi sunt mai bine. Exact în aceeași perioadă iubitul meu trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neuro-lingvistică. Din fericire, a găsit o cale prin care poate participa online și am decis să fac și eu acest curs alături de el.

Programul este foarte încărcat, nu avem timp să ne plictisim deloc. Începem la 10, avem pauză de la 12 la 13, o oră, apoi până la ora 20 suntem în priză. Învățăm foarte multe lucruri interesante și asta ne ajută mult psihicul. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu îți organizezi bine timpul poate să fie o corvoadă. Încerc să fac ordine în fiecare dimineață, să mă aranjez, să mă îmbrac lejer, dar frumos ca să am moralul ridicat. Luăm suplimente și facem tot ce este nevoie ca să ne revenim cât mai repede”, a mai spus Emiliana pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT