Life

Emily Burghelea, primele declarații după infectarea cu Covid-19: ”Virusul nu iartă”

07.12.2020 | 10:28
Emily Burghelea primele declaratii dupa infectarea cu Covid19 Virusul nu iarta
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a făcut primele declarații după ce a fost diagnosticată pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Fosta asistentă de la „Acces Direct” este izolată la domiciliu din data de 2 decembrie, luând virusul imediat după cununia religioasă de weekend-ul trecut. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” are o formă ușoară a virusului din China, mărturisind că a avut în prima zi dureri în gât și puțină febră, oboseala fiind mai accentuată decât în mod normal. Blondina se simte mult mai bine acum, precizând că a luat boala după ce a intrat în contact cu cineva care era pozitiv.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a mărturisit că Andrei, iubitul ei misterios, nu are niciun simptom, testul său ieșind negativ, în ciuda faptului că locuiesc sub același acoperiș și dorm în același pat. Din păcate, virusul i-a dat planurile peste cap, Emily Burghelea fiind nevoită să renunțe la luna de miere.

Emily Burghelea, despre virusul din China. Cum se simte după ce a luat boala

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

ADVERTISEMENT

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare.

Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a declarat Emily Burghelea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină respectă măsurile și carantina impusă de autorități în cazul persoanelor bolnave, cu toate că îi vine foarte greu să stea în casă două săptămâni. Fosta asistentă de la Antena 1 a fost nevoită să anuleze unele proiecte, în timp ce iubitul ei ar fi trebuit să fie la Timișoara, la un curs.

Cu toate astea Emily Burghelea este recunoscătoare că are o formă ușoară a bolii, starea sa de sănătate fiind una bună, precizând că nu este singura din familie care s-a confruntat cu noul tip de coronavirus. Tânăra a mărturisit că mama și bunica sa au avut COVID-19, cea care i-a dat viață fiind internată la Terapie Intensivă în Constanța.

ADVERTISEMENT

„Mama mea, în urmă cu trei luni, a fost internată la ATI în Constanța și doar o minune a făcut să își revină. Bunica mea a luat și ea virusul la scurt timp după ce mama și-a revenit dar, mulțumim lui Dumnezeu…suntem toate bine acum. 
 
Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile.

Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante”, a completat blondina, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT