Life

Emisiunea cu care Kanal D vrea să ia audiența Survivor All Stars! Ce este “Insula de 1 milion”

Kanal D e gata să ia audiența Survivor All Stars cu o super emisiune. “Insula de 1 milion” s-ar putea să atragă un număr record de telespectatori.
24.01.2024 | 07:25
Emisiunea cu care Kanal D vrea sa ia audienta Survivor All Stars Ce este Insula de 1 milion
Emisiunea cu care Kanal D vrea să ia audiența Survivor All Stars. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kanal D pare că vrea să dea lovitura și să ia audiența celor de la Pro Tv cu Survivor All Stars. Un nou show va începe la postul tv. Este vorba despre “Insula de 1 milion”. Ce vor putea vedea telespectatorii?

Emisiunea cu care Kanal D vrea să ia audiența Survivor All Stars

Survivor România a fost și rămâne unul dintre cele mai apreciate show-uri din televiziune. Înainte ca Pro Tv să preia formatul, însă, Kanal D difuza emisiunea, care de altfel continuă să fie lider de audiență și acum.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat este însă că Survivor All Stars este difuzat la Pro Tv deja de câțiva ani. Iar cifrele vorbesc singure. Show-ul din Republica Dominicană e adorat de telespectatori, la fiecare ediție.

Iată însă că cei de la Kanal D nu vor să se lase mai prejos. Drept dovadă, au achiziționat formatul “Million Dollar Island”, ”Insula de 1 milion”. Ce implică acesta și de ce e de așteptat să ia audiența Survivor All Stars?

ADVERTISEMENT

Kanal D va surprinde pe toată lumea cu un show intens de aventură. De altfel, ”Insula de 1 milion” este considerat și cel mai mare experiment social din istoria televiziunii și e de așteptat să uimească publicul.

Și să nu uităm că postul tv a mai reușit acest lucru și cu alte emisiuni. Exemplu sunt Exatlon, Survivor, ori Bravo, ai stil! care rapid au ajuns la inimile telespectatorilor. Și totuși ce este ”Insula de 1 milion” și de ce ar putea genera mai mult interes decât Survivor All Stars?

ADVERTISEMENT

Ce este “Insula de 1 milion”

Show-ul de la Kanal D are în prim plan 50 de concurenți. Este vorba despre o competiție individuală și cea mai mare miză din televiziune, adică un premiu de 1.000.000 de lei.

Astfel, pe ”Insula de 1 milion”, 50 de persoane cu profesii, vârste, dar și pasiuni diferite, intră în competiție. Concurenții vor fi nevoiți să depășească toate obstacolele din competiție în cursa pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Pentru asta însă au nevoie de o inteligență socială, dar și de abilitatea de a construi alianțe. Iar Kanal D nu a pierdut timpul și pare că vrea să ia audiența Survivor All Stars cât mai repede cu ”Insula de 1 milion”.

Acum ceva timp a început și castingul pentru ”Insula de 1 milion”. Iar o mulțime de persoane s-au înscris deja. Nu este clar însă când vor începe filmările și nici când va fi difuzat show-ul. Un lucru este sigur însă, ar putea fi o concurență mare pentru Survivor All Stars.

ADVERTISEMENT