Life

Emisiunea la care Kamara nu s-ar duce niciodată: ”Nu-mi place ideea”

Reality show-ul pe care Kamara nu l-ar accepta sub nicio formă. Cântărețul de la Alb Negru a făcut dezvăluirea momentului.
01.08.2023 | 23:40
Emisiunea la care Kamara nu sar duce niciodata Numi place ideea
Reality show-ul pe care Kamara nu l-ar accepta sub nicio formă. Cântărețul de la Alb Negru a făcut dezvăluirea momentului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emisiunea la care Kamara nu s-ar duce niciodată. Fostul concurent de la Survivor România a subliniat că nu-i place ideea. În momentul de față, artistul are un contract semnat cu postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Reality show-ul pe care Kamara nu l-ar accepta sub nicio formă. Cântărețul de la Alb Negru a făcut dezvăluirea momentului

Kamara s-a numărat printre concurenții de la Survivor România și de la Ferma vedetelor, însă spune că este un reality show pe care nu l-ar accepta sub nicio formă. Cântărețul de la Alb Negru a făcut dezvăluirea momentului.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist nu se vede în juriul emisiunilor în care sunt criticați oamenii. Printre acestea se numără Vocea României și X Factor. În altă ordine de idei, vedeta ar merge încă o dată în emisiunea filmată în Republica Dominicană.

„La primele emisiuni realizate în acest format, Folclorul contraatacă, în juriul eram eu și Nico. Deci am fost și… jurat. Nu m-aș duce însă la Vocea României sau la X Factor. Nu mi-aș dori, pentru că nu mi-a plăcut niciodată ideea de a-i judeca pe alții.

ADVERTISEMENT

M-aș duce la un nou start la Survivor. La Sunt celebru, scoate-mă de aici nu știu dacă aș participa. Sunt sub contract cu Pro Tv, vom mai vedea”, a spus Kamara într-un interviu pentru cancan.ro.

Kamara, detalii despre planurile de viitor

Kamara a fost întrebat de planurile de viitor, mai ales că de o săptămână și-a primit banii de la Survivor România. În prezent, cântărețul susține că nu a primit nicio ofertă de la Pro TV, precizând că la bază este om de televiziune.

ADVERTISEMENT

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, motiv pentru care își dorește foarte mult să modereze o emisiune. Vedeta nu este genul de persoană care să apeleze la cască sau prompter când apare pe micile ecrane.

Consideră că se descurcă mult mai bine fără aceste „accesorii”. În schimb, le-ar folosit numai pentru a fi la curent dacă intervine vreo schimbare. Kamara se concentrează acum pe achitarea unor datorii care s-au adunat.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul Faimos de la Survivor România nu știe ce urmează să facă în continuare sau ce se va mai întâmpla cu fiul său, Leon, care s-a născut cu tetrapareză spastică. Băiețelul are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT