Life

Emisiunea lui Măruță, stricată de Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu: „Ce atâta gălăgie?”

Cătălin Măruță i-a avut invitați în emisiune pe Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu, dar i-au dat bătăi de cap.
05.04.2023 | 16:55
Emisiunea lui Maruta stricata de Steliana Sima Mariana Ionescu Capitanescu si Constantin Enceanu Ce atata galagie
Cum i-au stricat Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu emisiunea lui Măruță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost pus în dificultate în propria emisiune. I-a avut invitați pe trei dintre cei mai iubiți interpreți de folclor de la noi din țară, dar Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu i-au dat bătăi de cap vedetei.

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu i-au deranjat emisiunea lui Cătălin Măruță

În ediția difuzată miercuri, 5 aprilie 2023 pe Pro TV, Cătălin Măruță i-a avut în invitați în emisiune pe Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu. Cei trei interpreți de muzică populară sunt prieteni de mulți ani și olteni autentici, astfel că i-au cam dat bătăi de cap vedetei.

ADVERTISEMENT

Cât timp așteptau în culise pentru a intra în direct, Cătălin Măruță purta o discuție cu un tânăr medic. Conversația moderatorului i-a fost de mai multe ori întreruptă de discuția avută de cântăreți în spate. Ceea ce nu a fost deloc pe placul lui Cătălin Măruță.

”Au stricat momentul”

Chiar și partea în care îi prezenta a întâmpinat, căci vedetele au intrat în platou înainte să-i cheme. „Au stricat și momentul”, a spus Ciucă. Măruță i-a dat dreptate și, în plus, i-a luat la rost: „Ce atâta gălăgie?”, a reacționat el în emisiune. 

ADVERTISEMENT

De altfel, moderatorul de la Pro TV a trebuit să-i tempereze pe Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu atunci când se băteau pe cozonacul rămas de la ediția de Paște a Cozonacului de aur. „Mai am și alți invitați. Hai să mergem mai departe!”.

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au explicat despre ce vorbeau la Cătălin Măruță în emisiune

În apărarea lor, prietenii lui Petrică Mîțu Stoian au explicat despre ce discutau în spatele camerelor. Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au dezvăluit că își aminteau o întâmplare ce se putea termina tragic.

ADVERTISEMENT

„Știi ce vorbeam acolo? Despre ceea ce se întâmpla în platou. Eram în turneu cu mulți ani în urmă. Și la masă, doamna Maria Budaciu s-a înecat. Și singurul care a avut inspirația pe moment a fost Dumitru Zamfira.

S-a dus în spatele și când a strâns-o o dată, am crezut că a rupt-o. Dar i-a sărit mâncarea care îi oprise respirația. Despre asta vorbeam acolo”, au explicat aceștia. „Vorbeați, vorbeați! Ce mult vorbeați”, a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT