Life

Emisiunea lui Mircea Badea, out din grila de programe a Antenei 3 în această seară: „Pentru că atac ilegal și neprovocat”

Emisiunea lui Mircea Badea a fost scoasă din grila de programe. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul prezentator de televiziune.
14.04.2024 | 19:11
Emisiunea lui Mircea Badea out din grila de programe a Antenei 3 in aceasta seara Pentru ca atac ilegal si neprovocat
Mircea Badea a dezvăluit de ce emisiunea sa a ieșit de pe post. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești importante despre emisiunea În gura presei prezentată de Mircea Badea. Prezentatorul de televiziune a făcut un anunț important despre show, care în seara zilei de 14 aprilie 2024 a fost scos din grila de programe.

Emisiunea lui Mircea Badea a fost scoasă din grilă

Emisiunea lui Mircea Badea nu va fi difuzată duminică, 14 aprilie 2024. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul prezentator de televiziune. Pe conturile lui de socializare a motivat decizia.

ADVERTISEMENT

Iubitul lui Carmen Brumă a scris pe Instagram că emisiunea sa este scoasă din grilă din cauza atacului asupra Israelului. De altfel, Mircea Badea consideră că totul ca fiind „ilegal și neprovocat”. 

Cum știrile despre atac au acaparat tot spațiul media, pe bună dreptate, show-ul În gura presei a fost anulat. Totuși, emisiunea va reveni în curând pe post, pentru fanii acesteia.

ADVERTISEMENT

„Diseară nu este emisiune pentru că atac ilegal și neprovocat”, este anunțul publicat de prezentatorul de televiziune în mediul online, astfel încât publicul să nu aștepte ca show-ul să înceapă.

Iranul a atacat Israelul

Amintim că Iranul a atacat cu peste 200 de drone și rachete către Israel. „Marea majoritate” a acestora nu a avut consecințe grave. O bază militară a suferit câteva pagube, după cum a anunțat un purtător de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Israelul își cântărește acum cu atenție acțiunile după ce Iranul a recurs la un atac fără precedent asupra teritoriului său, după cum a declarat și ministrul israelian de externe, Israel Katz.

Duminică, cabinetul de război al Israelului și-a început reuniunea, a declarat un oficial pentru CNN. Reuniunea a avut loc în contextul în care Israelul își stabilește răspunsul de după atac.

ADVERTISEMENT

Ministrul de finanțe, Bezalel Smotrich, a sugerat o idee care „să rezoneze în tot Orientul Mijlociu”. „Dacă răspunsul nostru rezonează în tot Orientul Mijlociu pentru generațiile următoare – vom câștiga”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: