Sport

Emma Răducanu a ieșit din nou la rampă. Fosta campioană de la US Open s-a apucat de pictat

Emma Răducanu a uimit internetul cu opera sa de artă. Aflată în recuperare după mai multe operații suferite, jucătoarea cu origini românești își umple timpul cu picturi tradiționale.
19.10.2023 | 11:15
Emma Raducanu a iesit din nou la rampa Fosta campioana de la US Open sa apucat de pictat
Emma Raducanu a impresionat internetul cu pictura sa. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu este aproape de revenirea pe terenul de tenis, dar fanii sunt tot mai convinși că ea ar putea urma o carieră în artă. Campioana US Open din 2021 a fost în afara competiției încă din luna aprilie, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ambele încheieturi ale mâinilor și la gleznă.

Emma Răducanu s-a apucat de pictat

Aceste operații au dus la absența tenismenei din circuit, iar poziția ei în clasament a suferit o cădere semnificativă. Răducanu a ajuns până pe poziția 280. Cu toate acestea, ea se află într-un proces de revenire, documentat în mod regulat prin videoclipuri care ilustrează progresul recuperării și antrenamentelor sale din sală.

ADVERTISEMENT

Raducanu și-a exprimat recent dorința de a reveni în circuit în 2024, iar turneul Australian Open din ianuarie pare a fi locul ideal pentru acest nou început. Cu toate acestea, fanii din Marea Britanie sunt din ce în ce mai convinși că ea ar putea urma o carieră în artă.

După ce sportiva a postat un videoclip în care picta un personaj într-o costumație tradițională, un fan de pe Instagram a scris: “Urmăriți un maestru la lucru”. Un alt utilizator a adăugat: “Impresionant. Ai potențial să devii o artistă după ce te retragi”. VEZI VIDEO AICI cu Emma Răducanu pictând.

ADVERTISEMENT

Răducanu a devenit celebra pentru victoria sa la US Open din 2021. Atunci, Emma Răducanu a reușit să câștige finala contra lui Leylah Fernandez. Succesul ei a fost cu atât mai răsunător în condițiile în care a venit din calificări.

Răducanu vrea să revină pe teren în 2024

La vârsta de 20 de ani, ea nu a reușit să treacă de turul secund la Grand Slam-ul de la Flushing Meadows. Răducanu a fost, de asemenea, supusă unor critici constante pentru numărul mare de antrenori pe care i-a schimbat într-un ritm alarmant.

ADVERTISEMENT

Abordarea sa de a angaja și concedia antrenori s-a părut a fi destul de drastică, în special după ce a renunțat la Andrew Richardson, bărbatul care a fost mentorul ei în victoria din 2021. Aceste schimbări și provocările medicale au marcat un parcurs profesional dificil pentru tânăra campioană.

Povestea carierei Emmei Răducanu este una marcată de succese remarcabile și de provocări imprevizibile. Cu toate că a cucerit lumea tenisului cu victoria sa istorică la US Open în 2021, Răducanu nu a reușit să aibe continuitate.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu este o jucătoare cu origini românești. În vârstă de 20 de ani, Raducanu și-a făcut debutul în circuit în 2018. 2024 este anul în care Emma speră să revină la forma care a uimit tenisul mondial. Născută în Canada, Răducanu și-a petrecut copilăria în Anglia.

ADVERTISEMENT