Sport

Emma Răducanu, în pericol să rateze Wimbledonul. S-a accidentat și a abandonat în primul tur la Nottingham

Emma Răducanu le dă mari emoții fanilor din lumea întreagă, dar și organizatorilor turneului de la Wimbledon. Sportiva nu a rezistat pe teren nici un set, în primul tur la Nottingham.
07.06.2022 | 19:00
Emma Raducanu in pericol sa rateze Wimbledonul Sa accidentat si a abandonat in primul tur la Nottingham
Emma Răducanu a abandonat în primul tur la Nottingham. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică, cu origini românești, Emma Răducanu a abandonat încă din primul tur al turneului de la Nottingham. Sportiva s-a accidentat după ceva mai mult de o jumătate de oră de joc.

33 de minute pentru Emma Răducanu, la Nottingham

A 11-a jucătoare a lumii, Emma Răducanu, continuă să sufere din cauza problemelor fizice cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Britanica nu a rezistat decât 33 de minute pe teren, în primul tur al turneului de la Nottingham. Răducanu a fost obligată să abandoneze duelul cu Viktorjia Golubic, la scorul de 4-3 pentru jucătoarea din Elveția.

Încă de la începutul meciului sportiva cu origini românești a arătat că suferă, dar a sperat că va putea duce partida până la capăt.

ADVERTISEMENT

A jucat de la egal la egal cu mult mai experimentata ei adversară însă, după ceva mai mult de o jumătate de ore de la startul partidei a solicitat intervenția terapeutului.

Emma a acuzat puternice dureri în zona abdomenului. În ciuda eforturilor ea nu a mai putut reveni pe teren și a anunțat oficialii întâlnirii că abandonează.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a anunțat că participarea la Wimbledon este în pericol

Jucătoarea britanică a continuat să primească îngrijiri medicale și după retragerea la vestiare. Ulterior a declarat că nu are un răspuns concret despre ce s-a întâmplat și că participarea la Wimbledon este pusă sub semnul întrebării.

”A fost foarte ciudat, cred că am forțat ceva, nu știu ce s-a întâmplat cu exactitate. Pur și simplu a fost o accidentare ciudată. Nu știu ce aș fi putut face mai mult, asta este. 

ADVERTISEMENT

Va trebui să fac niște analize, nu pot să-mi dau singură diagnosticul. Mai întâi voi afla care e problema, iar apoi o sa ă iau o decizie în privința participării mele la Wimbledon.

Momentan nu am idee ce voi face”, a declarat Emma Răducanu (locul 11 WTA), imediat după abandonul de la Nottingham.

ADVERTISEMENT