Sport

Motivul pentru care Kylian Mbappe refuză să anunțe transferul de la PSG la Real Madrid: “Acela va fi momentul”

Real Madrid nu va face niciun anunț cu privire la transferul lui Kylian Mbappe, cel puțin atât timp cât cele două cluburi se pot întâlni în UCL, totul pentru a evita un conflict.
25.03.2024 | 07:00
Motivul pentru care Kylian Mbappe refuza sa anunte transferul de la PSG la Real Madrid Acela va fi momentul
Kylian Mbappe si Real Madrid, acord de tacere pana la finalul sezonului / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Superstarul parizienilor va pleca din capitala Franței la final de sezon, iar destinația cel mai probabilă este Real Madrid. Multiple surse din sport afirmă că negocierile sunt deja la final, dar în lipsa unui răspuns planeaza doar mister.

„Silenzio stampa“ din partea madrilenilor, cel puțin până când se evită o confruntare directă

Jurnaliștii francezi subliniază talentul deosebit al lui Kylian Mbappe de a evita răspunsul cu privire la destinația sa. Totodată, francezul tocmai a refuzat o ofertă venită din Premier League.

ADVERTISEMENT

Conferința de presă pre-mergătoare partidei amicale a Franței cu Germania i-a adus francezului întrebări incomode despre viitorul său. Parcă focusați mai mult pe transfer decât pe partidă, francezul a dorit să mențină viu subiectul meciului contra nemților.

Francezul a driblat permanent răspunsurile jurnaliștilor prezenți, printr-un răspuns foarte scurt și evaziv! Din atitudinea sa nu se poate confirma, dar nici infirma, transferul în curtea „galacticilor“, ci doar o precauție în comunicare.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că vă dezamăgesc, dar nu am nimic important de anunțat acum”, a spus Kylian Mbappe repetat în conferință de presă, conform RMC Sport.

Anunțul transferului va sosi chiar înainte de EURO 2024

Jérôme Rothen, prin intermediul podcastului unde este gazdă, a spus că francezul este rezervat deoarece nu poate spune mai mult. În acest moment, tăcerea sa este cea mai bună variantă până la finalul sezonului, dar cu potențial de anunț înainte de EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Nu a spus prea multe pentru că nu poate. Atât timp cât există posibilitatea de a se juca PSG-Real Madrid, nu va anunța nimic. [..] O va anunța înainte de Euro (nr. înainte de 14 iunie). O va anunța când PSG sau Real Madrid vor fi eliminate din Liga Campionilor (nr. dacă nu ajung ambele în finala competiției)“, a mai adăugat realizatorul podcastului.

Kylian Mbappe, scandal imens cu Lionel Messi în prim-plan

Francezul se află într-un scandal monstru, totul după declarațiile fostului său coleg, Javier Pastore, care l-a dat de gol. Conform argentinianului, Mbappe i-ar fi adresat injurii lui Lionel Messi după finala Cupei Mondiale din Qatar, într-o discuție privată.

ADVERTISEMENT

Gluma francezului pare presărată cu o tentă de ură vizavi de câștigătorul ultimului Balon de Aur: „Nuuu, fiul de c**** Messi ne-a luat Cupa“, a spus Javier Pastore.

ADVERTISEMENT