Life

Francesca Iancu, fetița care s-a transformat pe scena de la Românii au talent. A făcut spectacol la doar 9 ani

Francesca Iancu, copila care a devenit un concurent special la Românii au talent. A ridicat în picioare juriul la numai 9 ani.
06.04.2024 | 00:18
Francesca Iancu fetita care sa transformat pe scena de la Romanii au talent A facut spectacol la doar 9 ani
Francesca Iancu, copila care a devenit un concurent special la Românii au talent. A ridicat în picioare juriul la numai 9 ani. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Francesca Iancu, fetița care s-a transformat pe scena de la Românii au talent. A făcut spectacol la doar 9 ani. Jurații de la Pro TV au remarcat că tânăra participantă a urcat pe scenă însoțită de o jucărie preferată.

Francesca Iancu, copila care a devenit un concurent special la Românii au talent. A ridicat în picioare juriul la numai 9 ani

Francesca Iancu este copila care a devenit un concurent special la Românii au talent. A ridicat în picioare juriul la numai 9 ani. A venit însoțită în emisiune cu un pluș căruia i-a pus numele Max, semn că a avut mari emoții.

ADVERTISEMENT

Din fericire, a reușit să le lase deoparte atunci când a început să bată la tobe. Andra a crezut că o păcălește și că se va îndrepta spre cu totul alt instrument de pe scenă, însă a surprins-o cu totul cu energia sa.

„E generația trap acum. Dar vreau să arăt că un copil la 9 ani a hotărât să facă spectacol tot cu rock-ul! Francesca, ai făcut spectacol! Asta contează!”, a spus Andi Moisescu, în show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Ea are emoții de la aplauze, de când a terminat. Mai avea puțin și începea să plângă. Ai făcut bine că ai venit la Românii au talent! Ești foarte bună!”, a adăugat Mihai Bobonete în emisiune despre Francesca Iancu, mai arată sursa menționată anterior.

„Știi care cred eu că e cel mai mare câștig al tău? Nu că ai venit la Românii au talent, nu neapărat că părinții te susțin, ci că tu ai reușit la 9 ani să găsești acel lucru care îți place în viață”, a declarat Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Cine este Francesca Iancu de la Românii au talent

Francesca Iancu a început să cânte la tobe în urmă cu ceva vreme, deși inițial plecase la un curs de chitară. A fost atrasă din prima de acest instrument muzical, s-a așezat și a început să bată. De atunci nu s-a mai oprit.

Pasiunea sa pentru muzică a adus-o pe scena de la Românii au talent, fiind sprijinită de familia sa. Concurenta de numai 9 ani de la Pro TV are un tată care lucrează ca și regizor de montaj, în timp ce mama administrează cabane la munte.

ADVERTISEMENT

În prezent, copila este elevă la Școala de Muzică, în clasa a III-a. În paralel, Francesca Iancu studiază pianul și face parte dintr-o trupă de copii care cântă prin pub-uri. Ea este cea mai mică din respectiva formație muzicală.

S-a înscris la Românii au talent pentru a se distra, dar și pentru a-l întâlni pe Smiley. Figura paternă i-a promis la un moment dat, când era mai mică, că o va duce la unul dintre concertele artistului, dar nu a mai ajuns.

ADVERTISEMENT