Life

Concurentul de la Românii au talent care a uimit-o pe Andra, dar nu l-a convins pe Andi Moisescu: ”Este o graniță subțire”

Un concurent de la Românii au talent a reușit să o uimească pe Andra, însă Andi Moisescu nu s-a lăsat convins de talentul său.
20.04.2024 | 00:13
Concurentul de la Romanii au talent care a uimito pe Andra dar nu la convins pe Andi Moisescu Este o granita subtire
Concurentul de la Românii au talent care a uimit-o pe Andra. Sursă foto: Pro Tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un concurent de la Românii au talent a uimit-o pe Andra, dar nu l-a convins pe Andi Moisescu. Este pasionat într-adevăr de muzică, însă se pare că piesa pe care a ales-o nu l-a avantajat atât de mult.

Concurentul de la Românii au talent care a uimit-o pe Andra

Petru Ciobanu a pășit încrezător pe scena de la Românii au talent. E pasionat de muzică încă de la liceu și a explorat numeroase genuri muzicale. În această seară, el a decis să îi impresioneze pe jurați cu o operă.

ADVERTISEMENT

Concurentul a povestit că mama sa l-a influențat când a venit vorba de muzică. Și chiar dacă nu a făcut o carieră din asta, nu poate trece peste pasiunea sa. Petru Ciobanu a avut mai multe meserii de-a lungul timpului.

Acesta a fost șofer de tir, instructor auto și mai mult de atât, a predat religie în Tecuci, orașul său. După ce a renunțat la cariera de șofer, bărbatul a decis să se înscrie și la Școala de Canto din Galați.

ADVERTISEMENT

Pe scena de la Românii au talent, Petru Ciobanu a cântat o arie din opera Pagliacci. Iar Andra a fost chiar uimită de prestația concurentului. Artista s-a declarat extrem de fericită și de norocoasă că a putut vedea așa ceva.

Totodată, deși, spune ea, piesa nu a fost una comercială, a reușit să fie plăcută la ascultare. Totodată, artista a apreciat și talentul concurentului, care a încercat să dea tot ce a avut mai bun pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Petru, momentele astea pe mine mă fac să fiu extrem de fericită și să mă simt atât de norocoasă că sunt aici pe cea mai urmărită scenă și la cea mai iubită emisiune din România. Ceea ce ai cântat tu nu este comercial, dar este tare plăcut la ascultare! Așa că o să mă leg de ceea ce caut eu de fapt în această competiție… în primul rând talentul!”, a spus Andra.

Andi Moisescu nu a fost prea încântat

Andi Moisescu nu a fost însă impresionat de prestația concurentului de la Românii au talent. Acesta a spus că e nevoie de anumite abilități pentru un astfel de gen muzical, astfel încât să fie transmise anumite emoții.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, acesta a decis să nu îi dea votul pozitiv lui Petru Ciobanu. „Este o graniță subțire întrucât genul nu este unul ușor de abordat pentru nimeni, nici din punct de vedere al emițătorului, nici din punct de vedere al receptorului.

Este evident că ai nevoie de niște abilități cu totul aparte ca să poți reuși în acest gen, ca să poți să emoționezi cu adevărat pentru că la operă nu poți să emoționezi așa și așa. Adică ori se ridică părul pe tine și ai întrat cu totul în poveste și jumătate de oră nu vorbește nimeni după ori n-ai intrat! (…) Din partea mea, din păcate, pentru ce am văzut în seara asta este nu”, a fost reacția lui Andi Moisescu după acest moment.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților