Life

Emoțiile competiției au copleșit-o pe Carmen Grebenișan. Concurenta Dancing on ice a clacat: „Nu mai pot”

Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi în ediția cu numărul 6 a emisiunii Dancing on ice. Ce a făcut-o pe vedetă să clacheze? Provocările și antrenamentele dure și-au pus amprenta asupra ei.
10.04.2022 | 16:13
Emotiile competitiei au coplesito pe Carmen Grebenisan Concurenta Dancing on ice a clacat Nu mai pot
Carmen Grebenișan a clacat în emisiunea Dancing on ice. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan face echipă la Dancing on ice cu Lilian. Presiunea care s-a adunat pe umerii lor este foarte mare, ținând cont că semifinala competiției se apropie.

Carmen Grebinișan a clacat la Dancing on ice. Concurenta a făcut un atac de panică și a avut nevoie de calmante

Garmen Grebenișan și colegul său de echipă de la Dancing on ice au avut o săptămână plină de antrenamente grele și accidentări. În competiție rămân tot mai puțin concurenți, astfel că cei doi se tem că ar putea fi eliminați.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vloggerița și Lilian au fost salvați de votul publicului, Carmen Grebenișan a cedat nervos. Aceasta a fost copleșită de emoții și a sfârșit prin a avea un atac de panică.

„Mă durea îngrozitor (mâna n.r) și eram și amețită. Am zis că nu se poate, eram și primii. Nu vreau să îl dezamăgesc pe Lilian.

ADVERTISEMENT

M-au luat emoțiile, m-a luat un gol în stomac și simțeam că nu va ieși. Nu mai e un joc, se simte presiunea foarte tare.

Eu nu știu să îmi ascund emoțiile, dacă greșesc se vede, mă gândeam că alunec. A fost cea mai rea experiență pe care am avut-o la Dancing on Ice până acum. (…) Efectiv nu mai pot, sunt extenuată. În fiecare zi plâng”, a povestit Carmen Grebenișan la testimoniale, conform Click.ro.

ADVERTISEMENT

Nu doar fosta concurentă Asia Expressa clacat, ci și coechipierul său. Aceasta a recunoscut că amândoi au avut nevoie de calmante pentru a se liniști.

„Am ieșit de acolo și plângeam amândoi. Nu mă mai puteam opri din plâns. Eu am făcut și un atac de panică. Mi-am dat seama că nu mai pot să respir”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Cum s-au descurcat Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari în ediția Dancing on Ice difuzată pe 9 aprilie?

În ciuda gândurilor negative ale celor doi concurenți, jurații Dancing on Ice au considerat că Lilian Brînzari și Carmen Grebenișan s-au descurcat mai bine decât în ediția precedentă a show-ului.

„Nu ați mai fost atât de dezinvolți, dar a fost un număr mai bun decât săptămâna trecută”, a apreciat Simona Pungă.

ADVERTISEMENT