News

ENEL, veste importantă pentru românii. Ce trebuie să facă abonații înainte de iarnă

ENEL a trimis o notoficare pentru toți clienții. Ce trebuie să facă toți românii abonați înainte de venirea iernii. Este esențial.
17.11.2023 | 07:15
ENEL veste importanta pentru romanii Ce trebuie sa faca abonatii inainte de iarna
ENEL a transmis o notificare importantă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

ENEL a transmis un mesaj important pentru toți clienții. Este important ca românii să facă asta atât pentru o utlizare optimă a resurselor energetice, dar și pentru a preveni incidentele.

ENEL, notificare importantă înainte de iarnă

ENEL a transmis un mesaj imoportant pentru toți clienții. Odată cu venirea iernii, toți ar trebui să facă acest lucru pentru a se asigura că nu consumă mai mult decât e necesar, dar și pentru a evita eventualele incidente.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre verificarea sistemelor de încălzire pentru ca acestea să funcționeze la capacitate optimă și în siguranță. Această acțiune trebuie făcută periodic, mai ales înainte de sezonul rece.

Chiar compania oferă prograne de de întreținere și verificare a instalațiilor de gaz, în conformitate cu normele în vigoare și cele mai înalte standarde, pentru binele clienților.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt esențiale pentru evitarea oricăror probleme și pemtru asigurarea unei bune funcționări ale centralei termice, a anunțat ENEL recent, printr-o postare în mediul online.

„Este foarte important”

Astfel, ENEL România susține că asigurarea unei încălziri eficiente și în siguranță este responsabilitatea tuturor și asigură că prin colaborarea cu clienții, aceștia vor beneficia de căldură și comfort în anotimpul rece.

ADVERTISEMENT

„Temperaturile încep să scadă și tot mai mulți dintre noi încep să își încălzească locuința cu o centrală termică. Este foarte important să avem instalația de gaz verificată la zi pentru a rămâne în siguranță.

Dacă ai o centrală termică, verificarea periodică trebuie realizată la fiecare doi ani, astfel încât specialiștii să se asigure că instalația se află în cele mai bune condiții”, este anunțul făcut de companie pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Amintim că de curând ENEL le-a pus la dispozițue abonaților o nouă modalitate de transmitere a indexului. Este vorba despre MyEnel, o aplicație ce poate fi descărcată pe orice smartphone în doar câțiva pași simpli. Totodată, indexul poate fi și în mediul online, după crearea unui cont pe my.enel.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: