News

Ai contract la Enel? Anunț important pentru toți clienții. E vestea bună pe care mulți o așteptau

Cei peste 3 milioane de români care au contract cu Enel primesc o veste excelentă. Furnizorul de energie vine în ajutorul tuturor.
30.09.2023 | 09:29
Ai contract la Enel Anunt important pentru toti clientii E vestea buna pe care multi o asteptau
Vestea bună așteptată de milioane de români care au contract la Enel. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Milioanele de români care au contract la Enel primesc o veste mult așteptată din partea furnizorului. Compania vine în ajutorul cetățenilor cu un nou tip de serviciu.

Vestea bună așteptată de milioane de români care au contract la Enel

Aflat pe piața din România încă din anul 2005, Enel este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic. Compania demarează operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor energetice avansate.

ADVERTISEMENT

Acum, Enel vine cu o veste bună pentru cei peste 3 milioane de clienți. Compania a anunțat că a demarat deja serviciile de asistență tehnică la domiciliu. Mai exact, angajații Enel sunt disponibili non stop pentru a rezolva orice urgență.

Pentru urgențele care pot apărea în orice moment al zilei, există un număr unic apelabil non-stop. Aveți acces la o rețea națională de tehnicieni calificați și la o gamă largă de servicii.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să știi totul despre aparatele din casa ta. Și nici să te transformi în specialist nu e indicat. Când ai nevoie, apelează la specialiștii calificați Enel X și descoperă serviciile de asistență tehnică la domiciliu, în caz de neprevăzut”, anunță compania din sectorul energetic.

În concluzie, oricând aveți o problemă neprevăzută, specialiștii de la Enel vă pot oferi ajutorul. Printre altele, tehnicienii pot verifica aparatul de aer condiționat și centrala termică. Puteți descoperi, de exemplu, dacă aceste aparate funcționează eficient sau consumă mai multă energie decât ar fi necesar.

ADVERTISEMENT

Enel, vouchere pentru zeci de clienți

Recent, tot compania Enel a anunțat o nouă veste bună pentru clienții din România. 50 dintre ei, care au avut facturile plătite la zi, au primi bani sub formă de vouchere. Suma de 500 de lei poate fi folosită pentru cumpărături.

Campania s-a încheiat, iar cei 50 de fericiți câștigători pot deja să între în posesia voucherelor. ”Felicitări celor 50 de câștigători din campania ‘Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător’, care s-a derulat până la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru că ați ales să achitați integral facturile la energie electrică și gaze gaze naturale”. Lista câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul companiei de energie.

ADVERTISEMENT