Life

ENGIE România oferă bani clienților până de Crăciun. Ce trebuie să facă românii ca să beneficieze de ofertă

ENGIE România oferă bani clienților. Ce trebuie să faci dacă vrei să obții banii până la Crăciun, atunci când mai este valabilă campania!
02.10.2023 | 16:38
ENGIE Romania ofera bani clientilor pana de Craciun Ce trebuie sa faca romanii ca sa beneficieze de oferta
ENGIE România oferă bani clienților până de Crăciun. Foto Engie
ADVERTISEMENT

ENGIE România oferă bani clienților până de Crăciun. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această ofertă!

ENGIE România oferă bani clienților până de Crăciun

Compania Engie România are în acest moment o campanie ce poate să îi avantajeze pe mulți români. Dorința este de a atrage cât mai mulți clienți și aceștia vor primi premii substanțiale.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei au transmis că persoanele care vor încheia contracte de energie electrică până de Crăciun se vor bucura de primii generoase.

Aceștia pot primi bani având în vedere că printre premii sunt și 5.000 de carduri cadou la eMAG care pot fi cheltuite așa cum își doresc câștigătorii. Acestea au valoare de 50 de lei fiecare și doar primii 5000 de oameni care se înscriu le primesc garantat.

ADVERTISEMENT

Compania a transmis într-un mesaj că această campanie va avea loc până aproape de Crăciun, pe 20 Decembrie 2023.

Carduri cadou de la eMAG

Cei care încheie un contract până la această dată referitor la energia verde pot să primească aceste premii. Pe lângă cele 5.000 de carduri cadou de la eMAG mai este pus în joc și un premiu pe patru roți.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o Mazda electrică MX-30. De asemenea, mașina vine deja echipată cu o stație de încărcare și instalare.

„Intră și tu în misiunea Ampero Verde! Dacă nu ai încă un contract de energie electrică verde și închei unul în perioada 25.09 – 20.12.2023, poți câștiga unul dintre cele 5.000 de Carduri Cadou eMAG sau marele premiu, o Mazda electrică MX-30 cu stație de încărcare și instalare!”, este anunțul făcut de către cei de la ENGIE România.

ADVERTISEMENT

Misiunea Ampero Verde de la Engie face referire la energia electrică prietenoasă cu mediul. Este vorba despre o energie electrică din surse 100% regenerabile, spune compania.

„Viitor mai verde pentru generațiile următoare. Te bucuri de un produs local de energie electrică verde, iar împreună vom contribui la un viitor mai curat”, anunță ENGIE.

ADVERTISEMENT