Life

Enigma legată de tratamentul pe care Rona Hartner l-a urmat. Detaliul observat de medicul Monica Pop: ”Nu înțeleg nimic”

Enigma legată de tratamentul urmat de Rona Hartner. Monica Pop a analizat puțin cazul acesteia și a spus că vedeta trebuia operată.
24.11.2023 | 18:07
Enigma legata de tratamentul pe care Rona Hartner la urmat Detaliul observat de medicul Monica Pop Nu inteleg nimic
Enigma legată de tratamentul urmat de Rona Hartner. foto Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Enigma legată de tratamentul urmat de Rona Hartner. Monica Pop a analizat puțin cazul îndrăgitei artiste care s-a stins din viață.

Enigma legată de tratamentul urmat de Rona Hartner

Medicul Monica Pop a vorbit despre cazul Ronei Hartner și despre tratamentul urmat de aceasta. Medicul s-a arătat nemulțumit de felul în care a fost tratată celebra artistă.

ADVERTISEMENT

Monica Popa a spus că i se pare ciudat faptul că Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer și a stat două luni fără a primi niciun fel de tratament.

Celebrul medic spunea că ea însăși se confruntă cu această boală și nu poate înțelege cum Rona Hartner a stat două luni fără tratament care ar fi putut face diferența, în opinia acesteia.

ADVERTISEMENT

„Din ceea ce a relatat ea, la un moment dat a început să tușească, a tot tușit două luni, s-a dus la Paris, la toți specialiștii și au zis că nu are absolut nimic.

S-a întors în țară și în ziua respectivă au pus diagnosticul de metastaze pulmonare. Deci incredibil, a stat două luni fără tratament, eu n-am auzit așa ceva, vreau să vă spun că nu știu cine și cum a condus tratamentul acesta oncologic, e foarte important de știut lucrul acesta”, a spus medicul Monica Pop.

ADVERTISEMENT

Monica Pop nu înțelege de ce Rona Hartner nu a fost operată

Monica Pop a mai spus că nu înțelege de ce Rona Hartner nu a fost operată, mai ales pentru că artista declara că metastazele s-au redus. Ea chiar credea că a învins boala, dar a aflat ulterior că are cancer din nou, de această dată unul care i-a fost și fatal.

„A pierdut două luni de tratament… S-a întors la Paris, acolo a avut niște speranțe, am auzit-o vorbind și era foarte veselă pentru faptul că metastazele cerebrale s-au redus, erau chiar în remisie.

ADVERTISEMENT

Asta e ceea ce am auzit ultima dată că a spus ea și toată lumea s-a bucurat, vă dați seama. Ea a fost convinsă că a depășit. Nu știu nimic despre această metastază care am înțeles că a crescut și nu înțeleg de ce nu a fost operată”, a spus Monica Pop.

ADVERTISEMENT
Tags: