Life

Sfatul pe care Rona Hartner i l-a dat unei celebre artiste. Nu îl va uita niciodată: ”A fost o mare lecție pentru mine”

Ce sfat i-a dat Rona Hartner unei celebre artiste din țară atunci când era în viață. Actrița a oferit o mare lecție, de neuitat.
24.11.2023 | 16:40
Sfatul pe care Rona Hartner i la dat unei celebre artiste Nu il va uita niciodata A fost o mare lectie pentru mine
Rona Hartner a murit joi la vârsta de 50 de ani, bolnavă de cancer. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală după moartea îndrăgitei actrițe și cântărețe, Rona Hartner, care la doar 50 de ani a fost răpusă de cancer. O colegă de breaslă și-a adus aminte de sfatul pe care l-a primit de la aceasta și care a fost precum o lecție importantă de viață.

Ce sfat prețios i-a oferit Rona Hartner unei artiste când trăia

Rona Hartner a lăsat în urma sa o durere profundă după ce a murit, joi, din cauză că suferea de cancer la plămâni și la creier. Toți cei care au cunoscut-o și au legat prietenii frumoase cu ea, o au în minte ca pe un om bun și de la care au primit sfaturi prețioase.

ADVERTISEMENT

Jo a rememorat cu drag clipele în care a fost colegă de platou cu Rona Hartner la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Acolo ele au legat o prietenie sinceră, care a durat și după terminarea filmărilor. Jo este în continuare șocată de moartea amicei sale, pe care o considera soră, de altfel.

”N-am avut azi timp nici măcar să o plâng cum trebuie…abia acum mă descarc…Nu am cunoscut om mai credincios și mai bun. Știu sigur că Dumnezeu a primit-o în împărăția Lui și că e acolo unde merita să fie, printre cei curați și buni.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să vorbesc azi cu nimeni despre asta…îmi vine să-i scriu doar ei…Sper că și-a găsit pacea. O voi iubi veșnic. A fost o mare lecție pentru mine ca artist, ca femeie, ca om, ca suflet. Drum lin, sora mea”, a scris Jo pe Instagram.

Jo avea o prietenie strânsă cu Rona Hartner

Jo a arătat fanilor și ce mesaj încurajator a primit într-o zi de la Rona Hartner. Actrița îi explica faptul că nu trebuie să ia în calcul atitudinea oamenilor, de multe ori, și că fiecare avem o misiune pe Pământ. ”Să fii tare tot timpul”, îi mai preciza Rona Hartner.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă uneori oamenii nu îți răspund sau nu sunt aproape sau te trădează, asta nu face din nou niște victime, pentru că orice ar, chiar dacă nu primim 10% din cât am dat, noi am făcut ce aveam noi ca misiune de făcut (…) Să fii tare tot timpul”, este o parte din mesajul Ronei Hartner pentru Jo.

Rona Hartner a lăsat în urma sa o fiică. Unde va fi înmormântată artista

Anunțul morții Ronei Hartner a fost făcut de sora acesteia, după ce miercuri făcea apel la rugăciune și mărturisea că artista își trăiește ultimele clipe din viață. Rona Hartner a lăsat în urma sa și o fiică, care la doar 16 ani a rămas orfană de mamă.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a decedat în Franța, acolo unde locuia de peste 20 de ani. Însă, familia a hotărât să fie înmormântată în țara natală. Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus în Cimitirul Bellu Catolic. Miercuri, 29 noiembrie, va fi adusă la capelă, iar de 1 decembrie va fi îngropată.

ADVERTISEMENT