Sport

Entuziasm maxim în lotul FCSB-ului după numirea lui Elias Charalambous: „Înseamnă că am ales bine!”

Mihai Stoica a spus că jucătorii FCSB-ului sunt mulțumiți de Elias Charalambous, antrenorul cipriot al echipei, bucurându-se pentru decizia luată.
07.04.2023 | 08:00
Entuziasm maxim in lotul FCSBului dupa numirea lui Elias Charalambous Inseamna ca am ales bine
Jucătorii FCSB-ului, mulțumiți de Elias Charalambous. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României confirmă dezvăluirile făcute de jurnalistul Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în privința faptului că Elias Charalambous a fost acceptat de liderii vestiarului.

Jucătorii FCSB-ului, mulțumiți de Elias Charalambous

Mihai Stoica a vorbit despre Elias Charalambous, care i-a impresionat pe jucătorii FCSB-ului de la venirea sa: „Elias face schimbările și tot, e greu să pui jucătorii să mintă. M-am bucurat mult să aud declarațiile jucătorilor la finalul meciului, pentru că înseamnă că am ales bine”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, spunând că Octavian Popescu are cele mai mare șanse să nu poată să fie apt pentru duelul din „Gruia”, în schimb răsuflă ușurat în cazul lui Adrian Șut, care a ieșit pe targă la ultimul meci din campionat, cu Sepsi, scor 2-1:

„Sunt șanse mari să nu joace Octavian Popescu împotriva CFR-ului. Sunt șanse 50%-50% să joace Adrian Șut la Cluj, dar asta e clar, vor juca exact cei care sunt apți 100%. Am avut emoții mari de tot cu el, dar a fost doar o entorsă”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, nemulțumit de supărările arbitrilor

MM Stoica a continuat și a vorbit despre arbitraje, explicând că nu înțelege motivul pentru care „centralii” se plâng de presiune, ținând cont că au gafat și în acest sezon, fără să fie trași la răspundere:

„N-am nicio problemă că pot greși, dar nu plătesc. Noi nu jucăm în Cupa României pentru că am fost eliminați de Cojocaru la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Am avut un jucător eliminat corect, dar după nu a vrut să-l elimine pe Benga și după ne-a eliminat aiurea jucătorii. Cât a fost reținut de la delegări? 5 minute?”.

„Acum se dezvoltă o sensibilitate extremă că nu sunt apărați. Nu spun că sunt greșeli intenționate, dar este o psihoză din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Dar una e să fie greșeli, alta e să fie greșeli cu VAR, îi dau dreptate lui Cristi Balaj aici, când spunea de liniile trasate cu mâna”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: