Life

Enzo de la Chefi la Cuțite, adevărul despre despărțirea de Antonia. Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

Enzo, fostul concurent al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, a dat cărțile pe față după despărțirea de Antonia Ștefănescu.
30.10.2021 | 16:34
Enzo de la Chefi la Cutite adevarul despre despartirea de Antonia Dezvaluiri nestiute despre fosta sotie a lui Andrei Stefanescu
Enzo de la Chefi la Cuțite, adevărul despre despărțirea de Antonia Ștefănescu. Dezvăluiri neștiute despre fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bucătarul, pe numele său complet Vincenzo Aiello, a spus adevărul despre separarea de frumoasa blondină, cu care a trăit o poveste de dragoste intensă timp de aproximativ 7 luni.

Enzo de la Chefi la cuțite a precizat care au fost lucrurile care nu au mers în relația cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul participant de la Antena 1 spune că nu s-a speriat de faptul că blondina are un băiat și chiar își dorea o relație de lungă durată.

Enzo de la Chefi la cuțite, totul despre separarea de Antonia Ștefănescu

„A fost o relație frumoasă, cu o femeie specială, presărată cu fluctuații din partea amândurora, cum este și normal în 2021. 

ADVERTISEMENT

Bad timing-ul a fost principalul motiv, cred, adică persoanele potrivite la momentul nepotrivit.

Mai precis ne-am dorit lucruri diferite, la intensități diferite”, a declarat Enzo de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru cancan.ro.

Fostul concurent al show-ului culinar de la Antena 1 susține că nu au existat tensiuni sau certuri pe parcursul relației, asta pentru că ambii sunt oameni maturi.

ADVERTISEMENT

Comunicarea a fost unul dintre elementele esențiale în povestea de dragoste dintre bucătar și frumoasa Antonia Ștefănescu, dar din păcate se pare că nu a fost de ajuns.

Enzo de la Chefi la cuțite, amănunte despre relația cu Antonia Ștefănescu

În momentul de față Enzo de la Chefi la cuțite nu are niciun fel de reproș la adresa fostei partenere de viață și nu exclude posibilitatea unei împăcări.

ADVERTISEMENT

„Am să-mi reproșez mie, faptul că am încercat să o determin să simtă lucruri la același nivel și în aceeași manieră ca a mea”, a completat bucătarul, mai arată sursa citată.

În plus, fostul participant de la Antena 1 nu se simte vinovat cu nimic și crede că lucrurile au evoluat în acest sens pentru că așa a fost scris.

ADVERTISEMENT