Sport

Episodul tensionat dintre Gigi Becali și Constantin Budescu: „M-a sunat imediat după meci!”

Constantin Budescu a povestit un episod tensionat pe care l-a avut cu Gigi Becali în perioada în care evolua pentru FCSB.
10.01.2023 | 21:10
Episodul tensionat dintre Gigi Becali si Constantin Budescu Ma sunat imediat dupa meci
Episodul tensionat dintre Gigi Becali și Constantin Budescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Petrolului a recunoscut că vorbea la telefon cu Gigi Becali și că încă mai vorbește cu patronul vicecampioanei României.

Episodul tensionat dintre Gigi Becali și Constantin Budescu

Constantin Budescu a povestit un episod tensionat pe care l-a avut cu Gigi Becali. Totul a pornit de la o declarație de nemulțumire a mijlocașului, care a fost supărat pentru că a fost înlocuit la pauza unui meci.

ADVERTISEMENT

„Am mai vorbit cu Gigi Becali la telefon când eram la Steaua, dar nu vorbeam mult despre fotbal, vorbeam despre ce fac și cum sunt. Și acum am mai vorbit la telefon, de-asta am preferat ultima dată să ne strângem mâna și să rămânem prieteni.

A fost o singură dată când ieșisem eu la pauză și am declarat la finalul meciului că nu meritam să fiu scos de pe teren. M-a sunat să mă întrebe de ce am declarat asta și cam aia a fost singura dată când m-a sunat pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

La FCSB îmi place mult Olaru, care nu trebuie să lipsească din echipa națională și îmi place mult Tavi Popescu”, a spus Constantin Budescu, la TV DigiSport.

„Mai vreau să joc șase ani!”

Constantin Budescu a vorbit și despre cariera sa de fotbalist, mărturisind că își dorește să evolueze încă șase sezoane, luându-l drept exemplu pe Gabi Tamaș, fostul său coleg de la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să mai joc și eu încă vreo șase ani. Gabi Tamaș este un fotbalist făcut din alt aluat și îmi doresc să ajung și eu să joc la vârsta pe care o are el.

La cum se antrenează și cum îl văd, cred că mai duce încă doi ani în fotbal fără probleme! M-a surprins că a semnat cu Chiajna, pentru că vorbisem recent cu el și îmi spusese că nu știe încă”.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să devin antrenor în viitor, asta înseamnă să mă apuc de pe-acum de școala de antrenori, maxim peste un an”, a mai spus Constantin Budescu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT