Sport

Valeriu Iftime vrea la FC Botoșani un jucător de la FCSB, dar nu se înțelege cu Gigi Becali: „Joacă la intimidare”

Pus pe lista jucătorilor disponibili la FCSB, Răzvan Ducan este dorit de Valeriu Iftime la FC Botoșani, însă negocierile nu sunt deloc facile.
10.01.2023 | 16:40
Valeriu Iftime vrea la FC Botosani un jucator de la FCSB dar nu se intelege cu Gigi Becali Joaca la intimidare
Valeriu Iftime vrea la FC Botoșani un jucător de la FCSB, dar nu se înțelege cu Gigi Becali: „Joacă la intimidare”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o listă impresionantă de jucători dispensabili în această iarnă. Și s-a despărțit de aproape toți. Au mai rămas să plece doar Rachid Bouhenna și portarul Răzvan Ducan, care, de altfel, nu au făcut deplasarea în Antalya. Pentru ultimul există interes din partea lui FC Botoșani, însă tratativele nu-s încheiate.

Răzvan Ducan, de la FCSB, dorit de Valeriu Iftime la FC Botoșani

FCSB a plecat în Antalya pentru a pregăti partea a doua a stagiunii din SuperLiga. Din lotul deplasat nu a făcut parte Răzvan Ducan, considerat al treilea portar. Locul său a fost luat de un goalkeeper de numai 15 ani, Alexandru Maxim.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost clar pentru jucător, chiar dacă numele acestuia nu a fost vehiculat de-a lungul timpului pe lista indezirabililor. Probabil doar din pricina statutului său, Târnovanu și Vlad fiind portarii pe care echipa s-a bazat până acum.

De altfel, Ducan, cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro, a bifat o singură apariție în poarta FCSB în acest sezon. În meciul din Cupa României Betano cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Se pare că i-a prins bine. Căci a intrat în vizorul patronului echipei, Valeriu Iftime. Însă, în pofida faptului că de-a lungul timpului s-au produs o mulțime de mutări de jucători între cele două echipe, lucrurile nu s-au rezolvat cât ai bate din palme.

Iftime spune însă că este convins că în cele din urmă lucrurile se vor rezolva. Și spune că negocierile nu sunt ușoare cu Gigi Becali, care se distrează în astfel de momente.

ADVERTISEMENT

”Fiecare negociere are ceva. Joacă și la intimidare și acolo e o problemă. E un portar acolo, Ducan. Vreau să îl iau să joace la mine.

Începe (n.r.- Gigi Becali) cu procent 2% la Dawa (n.r.- să cedeze FC Botoșani din procentele pe care le mai are dintr-un eventual viitor transfer al lui Dawa).

ADVERTISEMENT

Ne-am chinuit și la cazul Moruțan. Cedează cel care are interesul mai mare. Și la Dawa, Haruț. Domnul Becali se distrează.

Cred că o vină Ducan fără să plătesc vreun ban. Am nevoie de un portar tânăr, Ducan pare interesant. Dacă vine la noi, e ok, dacă nu, nu e o tragedie”, a declarat Iftime pentru Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT