Fotbal international

Eric Dier, scandal cu un suporter după eliminarea lui Tottenham din Cupa Angliei. Fotbalistul a urcat în tribună pentru a-l confrunta pe fan

05.03.2020 | 12:33
Eric Dier scandal cu un suporter dupa eliminarea lui Tottenham din Cupa Angliei Fotbalistul a urcat in tribuna pentru al confrunta pe fan
ADVERTISEMENT

Tottenham a fost eliminată de Norwich din Cupa Angliei, dar un moment petrecut la finalul jocului a eclipsat cele întâmplate pe gazon. După ultimul fluier, Eric Dier a urcat în tribune pentru a confrunta un suporter, care l-ar fi înjurat pe toată durata partidei.

Eric Dier, scandal cu un suporter după Tottenham – Norwich

La finalul meciului dintre Tottenham și Norwich din Cupa Angliei, încheiat cu victoria oaspeților, Eric Dier a fost surprins urcând în tribune pentru a confrunta un suporter.

ADVERTISEMENT

Fanul l-ar fi înjurat pe fotbalist pe toată durata partidei, iar fratele lui Dier, aflat în același sector al tribunei, i-ar fi atras atenția, conform britanicilor de la The Sun.

Suporterul i-a arătat semne obscene lui Eric Dier în momentul în care l-a văzut pe jucător urcând în tribune, gest urmat de părăsirea stadionului.

ADVERTISEMENT
Eric Dier a fost implicat într-un incident cu un suporter după Tottenham - Norwich. FOTO: The Sun
Eric Dier a fost implicat într-un incident cu un suporter după Tottenham – Norwich. FOTO: The Sun

După incidentele de la finalul partidei, Federația Engleză de Fotbal a pornit o anchetă, forțele de ordine de la stadion și suporterii aflați în acea zonă a tribunei urmând a fi chemați pentru declarații.

Eric Dier riscă o suspendare de câteva etape și o amendă.

Din primele informații, fratele lui Dier aflat în mijlocul scandalului ar fi fost chemat la vestiare după meci pentru a transmite toate detaliile și informațiile pe care le deține despre suporter.

ADVERTISEMENT

Mourinho a condamnat gestul lui Eric Dier

La conferința de presă susținută după meci, Jose Mourinho a vorbit despre gestul lui Eric Dier de a confrunta suporterul, pe care îl consideră nedemn de un sportiv profesionist.

Ce a făcut Eric Dier nu poate fi făcut de un profesionist, dar poate fi înțeles, nu e ușor de suportat să vezi că cineva te înjură pe tine și pe un membru al familiei tale.

ADVERTISEMENT

Acel fan l-a înjurat pe Eric, l-a înjurat și pe fratele său, dar noi, ca profesioniști, nu putem face așa ceva”, a declarat Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT