Sport

Eric, pariu riscant în direct la tv: „Dacă nu se califică U Craiova, eu îmi dau demisia de la Look”

Eric de Oliveira a făcut un pariu riscant în direct la TV.
22.07.2021 | 22:58
Eric pariu riscant in direct la tv Daca nu se califica U Craiova eu imi dau demisia de la Look
Eric, pariu riscant în direct la tv: „Dacă nu se califică U Craiova, eu îmi dau demisia de la Look". Sursă foto: looksport.ro
ADVERTISEMENT

Brazilianul a spus că dacă nu se va califica Craiova în fața albanezilor de la Laci, acesta va demisiona de la LookSport, televiziune unde este invitat să analizeze meciurile.

Tot de un spirit optimist a dat dovadă și Gustavo Vagenin, mijlocașul brazilian al oltenilor, care a spus că echipa sa a arătat lucruri bune în deplasarea din Albania, deși formația lui Marinos Ouzounidis a fost învinsă cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Eric a pus un pariu riscant în direct la TV pe calificarea Craiovei în Conference League

Eric de Oliveira a analizat meciul dintre Craiova și Laci, partidă în care oltenii au fost învinși de albanezi cu 1-0, și a glumit spunând că o să își dea demisia de la LookSport, dacă oltenii nu o să obțină calificarea la retur.

Eric de Oliveira – Dacă nu se califică Craiova, îmi dau demisia de aici, de la Look!

Vlad Măcicășan (realizatorul emisiunii Fotbal Look) – Nu fă din astea, te rog, că rămânem fără invitați.

ADVERTISEMENT

În afară de poziția sa amuzantă, Eric a schițat și o realitate dură a fotbaliștilor și echipelor din România: „Noi cerem prea mult față de ce avem, ne credem prea mari, iar cei mici ne umilesc. E vorba despre o schimbare în fotbal, până la urmă!”

Gustavo, discurs ciudat după înfrângerea Craiovei cu Laci

Gustavo Vagenin a vorbit la finalul duelului cu Laci și a declarat că echipa sa a arătat și lucruri bune în deplasarea din Albania: „Nu a fost rezultatul pe care l-am vrut, dar suntem fericiți pentru că mai avem ocazia să ne antrenăm și să întoarcem scorul.

ADVERTISEMENT

Azi nu a fost ziua noastră, dar săptămâna viitoare va intra cu siguranță. Avem suporterii cu noi, suntem motivați și suntem siguri în calificare, e doar 1-0. Am creat aici ocazii, am jucat bine, dar a fost ghinion”.

Totuși, și Ilie Dumitrescu nu consideră că este o mare problemă înfrângerea din Albania pentru Craiova: „Cred că vom merge mai departe cu toate echipele în cupele europene. Nu mi se pare Laci un adversar puternic.

ADVERTISEMENT

Ok, e organizată, se apără bine, dar cam atât, nu văd să aibă probleme Craiova la retur, CFR-ului nici nu mai zic, FCSB deja conduce”.

„Nu am văzut meciul lui Sepsi, dar nici ei nu cred că au avut probleme, de-asta spun că o să se calfiice toate mai departe”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT