Sport

Oltenii au fost Laci! Universitatea Craiova pierde rușinos în Albania și tremură pentru calificare

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în Conference League, pierzând meciul din deplasare cu formația FK Laci, în prima manșă a turului doi preliminar.
22.07.2021 | 21:51
Oltenii au fost Laci Universitatea Craiova pierde rusinos in Albania si tremura pentru calificare
ADVERTISEMENT
22-07-2021
16:59

U Craiova, eșec neașteptat

Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-1, partida tur cu albanezii de la FK Laci și tremură acum pentru calificarea în faza următoare a competiției, având nevoie de o victorie la două goluri diferență în Bănie, săpătămâna viitoare.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de muntenegreanul Zarubica (35).

22-07-2021
16:21

Echipele de start în FK Laci - Universitatea Craiova

FK Laci – Sherri – Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija – Lushkja, Deliu, Shehu – Zarubica, Guindo, Mazrekaj. Rezerve: Bytyqi, Dajsinani, A. Deliu, Prengaj, Qato, Sulovari, Ziko, Zulfiu. Antrenor: Shpetim Duro

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Bălașa, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Ivan – Koljic. Rezerve: Bic, Căpățână, Găman, Gustavo, Lazar, Maries, Markovic, Mitran, Rusu, Screciu, Vătăjelu, Vlădoiu. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Meciul FK Laci – Universitatea Craiova are loc joi, 22 iulie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul primei manșe a turului 2 preliminar din Conference League. Toate echipele românești prezente în această competiție nou înființată de UEFA intră din turul 2.

Unde se joacă meciul FK Laci – Universitatea Craiova din turul 2 preliminar al Conference League

Confruntarea FK Laci – Universitatea Craiova se dispută joi, 22 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Elbasan Arena, cu o capacitate de 12.800 de locuri, însă accesul spectatorilor va fi permis numai în procent de 25 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Ca peste tot, și la acest meci publicul nu va putea intra decât pe baza prezentării unui test negativ valabil pentru o perioadă de 72 de ore, acest lucru fiind valabil și pentru persoanele cu schema de vaccinare completă.

Cine transmite la TV partida FK Laci – Universitatea Craiova

Partida FK Laci – Universitatea Craiova se joacă joi, 22 iulie, de la ora 20:00 pe Elbasan Arena, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League și va putea fi vizionată în direct pe canalele Digi Sport 1 și Look Plus.

ADVERTISEMENT

La Laci, vremea este frumoasă, cer senin, iar temperatura acceptabilă, în jur de 28 de grade în cursul zilei, undeva spre 25 de grade la ora jocului. O brigadă din Norvegia, avându-l la centru pe Rohit Saggi, va conduce meciul. 29 de ani are centralul, care și-a făcut debutul în cupele europene în acest sezon cu partida Ludogoreț – Soligorsk din turul 1 preliminar Champions League.

Ce jucători importanți lipsesc în întâlnirea FK Laci – Universitatea Craiova

Antrenorul gazdelor, Shpetim Duro, nu are probleme de lot, după ce la primele jocuri din competiție, contra lui Podgorica din Muntenegru (0-1, 3-0) a avut doi jucători accidentați. E vorba de mijlocașul Shehu și de atacantul Mazrekaj, ambii refăcuți și anunțați titulari.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova îl are pe Paul Papp absent de mai multe luni, aflat în proces de recuperare, dar Marinos Ouzounidisl-a pierdut la meciul de campionat cu FC Argeș și pe Ștefan Bairam, care fusese introdus în a doua parte.

Echipele probabile la FK Laci – Universitatea Craiova

  • FK Laci: Sherri – Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija – Lushkja, Shehu, Deliu – Zarubica, Guindo, Mazrekaj. Antrenor: Shpetim Duro
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Ivan – Koljic. Antrenor: Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

Oltenii vor să șteargă episodul „negru” de anul trecut cu Lokomotiv Tbilisi

Universitatea Craiova își începe în Albania parcursul european cu gândul că trebuie să se revanșeze față de supoerteri pentru modul rușinos în care au fost eliminați sezonul trecut încă de la primul meci (a fost manșă unică) în Georgia, de Lokomotiv Tbilisi.

Oltenii vor mult să șteargă această impresie proastă, dar totodată își doresc calificarea și pentru că în turul 3 ar urma să își măsoare forțele cu puternica echipă belgiană Anderlecht, o dublă care poate aduce venituri frumoase în Bănie.

Cote la pariuri la jocul FK Laci – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri, Universitatea Craiova reprezintă echipa care pleacă favorită, chiar și pe terenul albanezilor. Oamenii lui Ouzounidis au primit cotă 2,10 la victorie, față de 3,30 pentru FK Laci. Cert este că nu se anticipează o partidă cu goluri multe, de aceea cota pentru minim două goluri în meci este deosebit de generoasă: 1,45.

FK Laci a terminat sezonul trecut pe locul 4 și în afara dublei cu Podgorica nu a mai jucat alt meci oficial de la finalul ediției precedente de campionat. Universitatea Craiova are în picioare Supercupa României, adjudecată la lovituri de departajare în fața campioanei CFR Cluj și prima etapă de campionat, 1-0 acasă cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT