Fotbal intern

Eric, reacție amuzantă după ce a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1: „Acum o să devin patrimoniu românesc”

22.02.2020 | 17:05
Eric reactie amuzanta dupa ce a devenit cel mai bun marcator strain din Liga 1 Acum o sa devin patrimoniu romanesc
ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira, jucătorul Voluntariului, a devenit cel mai prolific marcator străin din Casa Pariurilor Liga 1. La finele meciului dintre Voluntari și Hermannstadt, scor 2-0, brazilianul și-a adus aminte de primele goluri din țara noastră și a glumit: „O să devin acum patrimoniu românesc”.

Eric de Oliveria, prima reacție după ce a devenit cel mai bun marcator

Brazilianul a povestit cum va sărbători titlul de „cel mai bun marcator străin din campionatul românesc”: alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Eric a mărturisit care e secretul pentru cele realizate. „Ăsta e secretul, nimeni nu e vedetă, suntem toți vedete împreună. Nu am avut cel mai strălucit meci, o să devin acum patrimoniu românesc Mă bucur și mulțumesc celor de la Gaz Metan, Pandurii, Viitorul și Voluntari.

Mi-au acordat șansa de a fi în România, oameni precum Gicu Albotă, Zoli Iasko, Iosef Biro, care au făcut parte din visul meu. Un vis atât de mare pentru o persoană atât de mică”, a explicat fotbalistul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Brazilianul și-a adus aminte care a fost primul său gol marcat în momentul în care s-a transferat în România: „Mi-amintesc primul gol în divizia B contra celor de la Timișoara. În Liga 1 am marcat două goluri într-un meci cu Buzău. Astăzi voi fi alături de mama mea acasă.

Sper să nu mă opresc aici. Avem acum un avantaj că se înjumătățesc punctele, sper să ne salvăm cu câteva etape înainte în avans!”.

ADVERTISEMENT

Eric, urmat de brazilianul Wesley în topul marcatorilor

Eric de Oliveira a devenit cel mai bun marcator străin din fotbalul românesc, după ce a înscris al 65-lea gol în meciul cu Hermannstadt. Eric l-a depăşit pe Wesley, care avea 64 de goluri înscrise în Casa Pariurilor Liga 1.

Eric a ajuns în România în 2007, când Gaz Metan Mediaș l-a împrumutat de la Clube Atletico Metropolitano, mutare care nu s-a făcut remarcată de experții din fotbal.

ADVERTISEMENT

După 13 ani, Eric și-a întemeiat o familie în România și este printre cei mai cunoscuți fotbaliști străini care au jucat în Casa Pariurilor Liga 1.

  • 500.000 de euro e cota lui Eric de Oliveira
ADVERTISEMENT