Life

Erika Isac nu se teme de răzbunarea „Mireilor” după ce a filmat goală pentru Macarena: „Sunt oricând gata!”

Erika Isac, eroina femeilor după lansarea piesei Macarena, ține piept oricărui „Mirel”. Ea ne-a dezvăluit și de ce a filmat complet goală clipul intens discutat.
07.03.2024 | 16:15
Erika Isac nu se teme de razbunarea Mireilor dupa ce a filmat goala pentru Macarena Sunt oricand gata
Erika Isac nu se teme de nimic după ce a filmat complet goală. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Macarena nu este despre bărbați și o deranjează că unii reprezentanți ai genului masculin au încercat să demonstreze contrariul, asta spune răspicat Erika Isac. Reprezentata femeilor la momentul actual este gata să-și asume orice risc pentru a-și duce mesajul social mai departe, astfel că dacă imaginile cu ea complet goală ar apărea pe internet nu ar deranja-o. Ba chiar îi invită pe „Mirei” să facă un pas greșit.

De ce a filmat Erika Isac goală clipul piesei Macarena?

După succesul colosal înregistrat de piesa Macarena, Erika Isac a pregătit pentru 8 martie o lansare inedită. „Femei în parlament” este noul său proiect, iar mesajul este cât se poate de clar: „Femeile merită poziții de lider”. Cu un clip cu referințe istorice, este gată să reprezinte, încă o dată, femeile.

ADVERTISEMENT

„Femei în parlament nu am gândit-o pentru o generație anume. Pur și simplu am gândit-o ca empowering pentru femei. Susțin ideea de femei în poziții de lider, că sunt un pic mai rare decât bărbații, după cum bine știe toată lumea.

Așa am gândit-o, femeie în poziție de lider. (…) În codul civil de la 1865 femeia nu avea drepturi economice, civile, sociale, politice și așa mai departe. Practic, diferența dintre o femeie și un cârlig de rufe era că că femeia respiră. Cam astea erau drepturile ei. Și zic asta și în piesă”, a declarat Erika Isac odată cu ocazia lansării melodiei „Femei în parlament”.

ADVERTISEMENT

Dar până să creeze din nou vâlvă în mediul online cu noua sa piesă, tânăra artistă încă se confruntă cu consecințe după Macarena. Câțiva „Mirei” au reacționat și au răspuns, tot muzical, atacului direct pe care l-au simțit, ceea ce, spune Erika Isac, a deranjat-o, căci Macarena este cu și despre femei.

Nu se teme de răzbunarea bărbaților răniți în orgoliu

Dar Erika Isac nu trăiește deloc cu frica în sân. A filmat goală clipul piesei manifest pentru a scoate în evidență că inteligența nu stă în haine. Ci că, în lenjerie intimă sau în costumul Evei, este mai capabilă decât mulți bărbați cu cravată sau papion.

ADVERTISEMENT

Nu se teme nici că imaginile cu ea dezbrăcată ar putea ajunge pe internet, drept răzbunarea a unui „Mirel” rănit în orgoliu. „Și ce? O să pună clipul de la Macarena ca răzbunare? Doamne ferește! Îl invit!

În primul rând, împărtășirea de poze private fără consimțământul persoanei în cauză este pedepsit prin lege. Mă bucur foarte mult că s-a adoptat chestia asta în România. Pentru că pentru foarte mult timp lucrurile astea nu au contat.

ADVERTISEMENT

Așa că îl invit să facă asta. Sunt oricând gata, eu și alte femei care au nevoie vreodată de susținerea mea, să mergem în tribunal, penal, oricum”, a declarat Erika Isac în exclusivitate pentru FANATIK. 

Cine este, de fapt, Mirel pentru Erika Isac?

Erika Isac a recunoscut că versurile melodiei Macarena au fost inspirate din realitate, a ei, a cunoștințelor, a femeilor din familia. L-a întâlnit pe Mirel în viața de zi, în industria muzicală și în lumea mare a internetului.

„Îi întâlnesc în fiecare zi. Cred că cu toții îi întâlnim. Sunt oamenii care, nu știu, au foarte multe păreri, foarte multe păreri nefondate. Și pur și simplu sunt aici să dea cu gura și mai puțin cu mintea”, ne-a spus Erika Isac despre inspirația piesei Macarena.

Totuși, artista și-a dorit să știe de la ea că nu este contra bărbaților. Mai mult decât atât, crede în parteneriat și egalitate. „Eu chiar nu sunt de părere că femeia este deasupra bărbatului. Și, în mod evident, nu sunt de părere nici că bărbatul este deasupra femeii. Mi se pare că avem calități și defecte distincte și mi se pare că cel mai bine ne completăm.

Mi se pare că nu ar trebui să fie o competiție, ‘Eu conduc mașina mai bine, eu sunt un lider mai bun, eu gătesc mai bine’. Mi se pare o prostie. Știm cu toții bărbați care gătesc foarte bine și femei care conduc foarte bine. Mi se pare că ne completăm și atât. Nu mi se pare că trebuie să fie cineva mai presus sau nu”, a spus cântăreața în cadrul conferinței.

Surpriză! Nu-i urăște pe trapperi

De altfel, deși s-a luat de trapperi prin piesele sale și pe unii chiar nu-i are deloc la suflet, o să vedem, pe viitor, colaborări între Erika Isac și artiști consacrați ai acestui gen muzical.

„Bineînțeles că o să fac colaborări, nu cu toată lumea. Sunt foarte selectivă din punctul ăsta de vedere. Sunt foarte puțini care-mi plac cu adevărat, și ca muzică și ca personalitate și educație, în primul rând. Dar cu siguranță o să fac”, a declarat Erika Isac în exclusivitate pentru FANATIK. 

Macarena nu rămâne doar o piesă aruncată în vânt, anunță Erika Isac

Totodată, Erika Isac are un proiect mare în lucru. Macarena are un loc special în sufletul său și nu va rămâne la stadiul de piesă aruncată în vânt. Astfel că, în curând se va lansa o aplicație care să-i sprijine pe cei aflați în pericol, atât femei cât și bărbați.

„Foarte mult am fost contactată, atât eu în mod direct, cât și echipa mea, managementul meu, de foarte multe ONG-uri și nu numai legate de abuzul asupra femeilor, cumva de toate tipurile. ONG-uri mai mici, mai mari, la început de drum, sunt foarte bucuroasă să fiu contactată de ei și să merg alături de ei. 

În urma piesei Macarena, am zis, cumva, să concretizăm ca lumea mesajul, nu doar să fie o piesă aruncată, care cumva a făcut niște furori și atât. Și lucrăm la o platformă pentru oamenii care se află în pericol. În special femeile, dar nu neapărat.

Este o platformă pentru toată lumea. În care femeile în momentul în care se simt în pericol, fie că merg la o întâlnire, fie că merg la mall să-și ia un tricou, să-și poată da locația live pe acea platformă.

Și, dacă trimit un anume text, va fi un cuvânt, poate fi chiar Macarena, vor fi ajutate de un echipaj special. Lucrăm la platforma asta”, a spus Erika Isac în timpul conferinței.

Pentru că, după cum a recunoscut pentru FANATIK, și Erika Isac a fost nevoită de multe ori să trimită cuiva locația live, „în caz de orice”. „Foarte des. Dar nu să fiu nevoită să dau la modul că mă simt în pericol, dar mai degrabă ca precauție”.

ADVERTISEMENT