Life

Erika Isac lansează o nouă piesă. Este o continuare a mesajului din „Macarena”. Cum se cheamă melodia

Erika Isac continuă seria pieselor manifest. Artista se pregătește să lanseze o nouă melodie, iar fanii sunt curioși să afle mesajul din spatele ei.
24.02.2024 | 17:55
Erika Isac lanseaza o noua piesa Este o continuare a mesajului din Macarena Cum se cheama melodia
Erika Isac se pregătește să lanseze o nouă piesă care să agite apele. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Erika Isac a dat lovitura în muzică în anul 2024. Artista are la activ mai mult piese și a jonglat și cu mai mult stiluri muzicale, însă, ”Macarena” a fost talismanul ei norocos. Piesa a fost pe locul 1 în Trending-ul de pe Youtube, ceea ce spune multe. Erika Isac nu se mulțumește cu puțin, așa că a dat din casă ce plănuiește pentru viitor.

Mesajul din ”Macarena” nu se oprește la o singură piesă

Fără doar și poate, Erika Isac este artista momentului. Deși activează în domeniul muzical de la o vârstă fragedă și a participat la mai multe concursuri de talente, mulți români abia acum au aflat de ea. ”Vinovată” este piesa ”Macarena” care a agitat puternic apele.

ADVERTISEMENT

Erika a decis să fie sinceră în piesa sa, iar mesajul se adresează unei anumite categorii de bărbați. Așa cum era de așteptat, persoanele lezate au început să reacționeze și să o pună la zid pe artistă pentru versurile ei.

În piesa ”Macarena”, Erika Isac a vrut să se simtă frustrarea pe care a avut-o în momentul în care a scris piesa. Violența în rândul femeilor este un subiect sensibil, dar care înregistrează, în realitate, un număr uriaș de victime.

ADVERTISEMENT

Mesajul din piesa ”Macarena” a fost înțeles greșit de multe persoane care au ales să își exprime părerea așa cum au știut mai bine. Piesa Erikăi a stârnit reacții și din partea persoanelor publice, unele fiind de acord cu manifestul din spatele versurilor.

Când va lansa Erika Isac o nouă melodie

După succesul ”Macarena”, se pare că Erika Isac mai are un as în mânecă. Artista vrea să lanseze o nouă piesă. Aceasta va vedea ”lumina internetului” pe 8 martie, de Ziua Femeii. Având în vedere că ziua nu este deloc aleasă la întâmplare, fanii sunt curioși să descopere mesajul ei.

ADVERTISEMENT

Erika a oferit un interviu exclusiv pentru paginademedia.ro și a recunoscut că valul ”Macarena” se va opri la o simplă piesa. Noua sa lansare are legătură cu ”Macarena”, iar mesajul ei va continua de-a lungul mai multor melodii.

Artista de la Global Records crede foarte mult în potențialul acestor piese, mai ales că sunt inspirate din realitate. Erika a pus pe note muzicale trăirile și o mare parte din experiențele sale, așa că se așteaptă la un nou succes răsunător.

ADVERTISEMENT

”Mesajul care este în Macarena se regăsește în foarte multe din piesele mele nelansate într-un fel sau altul. Se numește Femei în Parlament sau poate doar Parlament (…). Piesa este de luni întregi., a spus artista pentru sursa menționată.

Până acum, Erika Isac a lansat mai multe piese, însă, niciuna dintre ele nu s-a bucurat de atâta succes. Artista a lansat melodii chiar și alături de fostul ei iubit, Adi Istrate, dar se pare că tot piesele dure agită publicul. Așadar, rămâne de văzut ce a pregătit Erika pentru data de 8 martie.

ADVERTISEMENT
Tags: