Sport

Ermal Krasniqi a făcut-o KO pe FCSB! Atacantul kosovar, acțiune genială pornită din propriul teren! Video

Ermal Krasniqi a înscris în a doua repriză a derby-ului cu FCSB! Atacantul kosovar a fost protagonistul unei acțiuni geniale.
09.03.2024 | 21:54
Ermal Krasniqi a facuto KO pe FCSB Atacantul kosovar actiune geniala pornita din propriul teren Video
Ermal Krasniqi a marcat în a doua repriză a derby-ului cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid s-a distrat cu FCSB în derby-ul de pe Arena Națională din ultima etapă a sezonului regulat. Ermal Krasniqi l-a învins pe Ștefan Târnovanu în minutul 74, după ce Paul Iacob și Albion Rrahmani și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Ermal Krasniqi a făcut-o KO pe FCSB! Atacantul kosovar, acțiune genială pornită din propriul teren!

Ermal Krasniqi a marcat al treilea gol în tricoul Rapidului. Atacantul kosovar în vârstă de 25 de ani a fost titular contra FCSB-ului, fiind unul dintre cei mai periculoși fotbaliști ai echipei lui Cristiano Bergodi. În minutul 74, Ermal Krasniqi și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe a încercat să dribleze în jumătatea Rapidului, însă atacantul brazilian de la FCSB a făcut exact ce nu-i place lui Gigi Becali. Fotbalistul transferat de lider în iarnă de la Poli Iași a pierdut mingea, care a intrat în posesia lui Albion Rrahmani.

Atacantul i-a pasat excelent coechipierului din naționala Kosovo. Ermal Krasniqi a avut o cursă incredibilă și l-a învins pe Ștefan Târnovanu cu un șut la colțul scurt. Nici măcar Joyskim Dawa nu a reușit să-l prindă din urmă pe fostul atacant de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

O parte de vină la golul primit de FCSB îi aparține și lui Ștefan Târnovanu. Portarul „roș-albaștrilor” nu a reușit să țină colțul scurt, fiind surprins de execuția fabuloasă a lui Krasniqi. Cristiano Bergodi a intrat pe teren de fericire și a sărbătorit alături de elevii săi. VEZI VIDEO AICI.

Albion Rrahmani a făcut „dubla” contra FCSB-ului

Spectacolul Rapidului nu s-a terminat după golul lui Ermal Krasniqi. Albion Rrahmani, golgheterul „alb-vișiniilor”, a reușit „dubla” în minutul 82. Funsho Bamgboye, intrat în repriza secundă, i-a pus mingea pe tavă atacantului kosovar.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a înscris cu un șut de la marginea careului și a ajuns la un singur gol în spatele golgheterilor SuperLigii, Florinel Coman și Darius Olaru. Cu victoria de pe Arena Națională, Rapid s-a apropiat la 9 puncte de FCSB înainte de intrarea în play-off.

Giuleștenii vor da piept în prima etapă din play-off cu Farul. Reeditarea derby-ului FCSB – Rapid va avea loc în ultimele runde din turul și returul play-off-ului. După înjumătățire, diferența în clasament dintre FCSB și Rapid va fi de 4 puncte.

ADVERTISEMENT

Programul Rapidului în play-off

După duelul din Giulești cu Farul, Rapid se va duela în deplasare cu Universitatea Craiova. Cele două rivale au remizat în penultima etapă a sezonului regulat, scor 1-1 pe „Ion Oblemenco”. În etapa a 3-a, Rapid va avea derby „vișiniu” cu CFR Cluj.

Pe 15 aprilie, când este programată etapa a 4-a din play-off, Rapid va da piept pe propriul teren cu Sepsi, în timp ce în ultima etapă a turului din play-off, trupa lui Cristiano Bergodi o reîntâlnește pe rivala FCSB.

ADVERTISEMENT