Sport

Albion Rrahmani a înscris o “dublă” în derby-ul Rapid – FCSB! Kosovarul, la un gol de Olaru şi Coman

Albion Rrahmani demonstrează şi în derby de ce este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din SuperLiga. A marcat o "dublă" în derby-ul Rapid - FCSB.
09.03.2024 | 21:40
Albion Rrahmani a inscris o dubla in derbyul Rapid  FCSB Kosovarul la un gol de Olaru si Coman
Albion Rrahmani, gol şi în derby-ul Rapid - FCSB! Kosovarul, la două goluri de Olaru şi Coman. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-03-2024
19:50

Albion Rrahmani, "dublă" în derby-ul Rapid - FCSB!

Albion Rrahmani a marcat al doilea gol din derby-ul Rapid – FCSB în minutul 82. Atacantul kosovar a consfiinţit o victorie de proporţii a giuleştenilor pe Arena Naţională, scor 4-0.

Cu această reuşită, Rrahmani se apropie la un gol distanţă de Florinel Coman şi Darius Olaru, golgheterii la zi din SuperLiga. 

Rapid spera ca la derby-ul cu FCSB să mai strângă clasamentul înainte de startul play-off-ului. Giuleştenii au făcut legea pe Arena Naţională, reuşind să se desprindă de rivali în debutul părţii secunde.

Albion Rrahmani a înscris şi în derby-ul Rapid – FCSB! Kosovarul, la două goluri de Olaru şi Coman

Albion Rrahmani a demonstrat de ce este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din SuperLiga, reuşind să înscrie primul gol împotriva rivalilor de la FCSB. Atacantul a fost servit excelent de Krasniqi şi l-a executat pe Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Atacantul din Kosovo a marcat al 12-lea său gol din acest sezon, fiind la două lungimi distanţă de Darius Olaru şi Florinel Coman, liderii la zi în clasamentul golgheterilor din SuperLiga. Pe locul 3 este Philip Otele, cu 13 reuşite.

Florinel Coman şi Darius Olaru au fost excelent blocaţi de apărătorii Rapidului şi în prima oră de joc nu au ieşit în evidenţă. De altfel, FCSB a făcut unul dintre cele mai modeste jocuri din actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Rrhamani: “Vreau să câștig campionatul alături de Rapid!”

Albion Rrahmani a declarat că îşi doreşte să câştige titlul de campion alături de Rapid, dar în acelaşi timp se gândeşte şi la titlul de golgheter al SuperLigii.

„Vreau să câștig campionatul alături de Rapid! Vreau să le promit fanilor că vom da tot ce avem mai bun în fiecare meci și ne vom lupta până vom aduce titlul în Giulești.

ADVERTISEMENT

Există o calitate superioară, îmi place să joc aici, atmosfera fanilor este incredibilă. Este locul perfect pentru mine. Sunt atacant și trebuie să marchez pentru a-mi ajuta echipa.

Voi continua să fac asta în primul rând. După titlu vreau să câștig și trofee individuale”, a spus Albion Rrahmani pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a fost transferat în vara anului trecut de la Ballkani, pentru 600.000 de euro. Între timp, cota kosovarului a ajuns la, 14 milioane de euro.

ADVERTISEMENT