Sport

Ermal Krasniqi visează la titlu în tricoul Rapidului: ”Voi da 100% în fiecare meci”

Rapid București este extrem de activă pe piața transferurilor în această iarnă, astfel că Ermal Krasniqi a fost convins să părăsească Clujul pentru Giulești.
29.12.2023 | 14:36
Ermal Krasniqi viseaza la titlu in tricoul Rapidului Voi da 100 in fiecare meci
Ermal Krasniqi visează la titlu în tricoul Rapidului: ”Voi da 100% în fiecare meci”
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat paginii oficiale de Facebook a clubului Rapid, kosovarul a vorbit fără să se ferească de dorința sa de a câștiga titlul cu Rapid în acest sezon. Mijlocașul a schimbat echipa, însă va juca tot în alb și vișiniu, însă în fața unor fani cu adevărat fanatici, spre deosebire de atmosfera cu care era obișnuit în Gruia.

Ermal Krasniqi visează la titlu în tricoul Rapidului

”Da! Sunt foarte fericit să fiu aici, să fac parte din această echipă. Am ales să vin la Rapid, pentru că îmi place stilul de joc de aici, dar și pentru atmosfera incredibilă. Abia aștept să joc pe acest stadion!

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când am jucat aici pe Giulești m-am simțit foarte bine și mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Abia aștept să joc în fața suporterilor, cu ajutorul lor sunt sigur că vom da tot ce avem mai bun”, a explicat Krasniqi.

La Rapid, Ermal Krasniqi va fi coleg cu Albion Rrahmani și Florent Hasani, fotbaliști care ar putea să ajungă împreună la naționala statului Kosovo, dacă evoluțiile lor vor fi convingătoare. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a mărturisit că a contat pentru el faptul că va avea în vestiar fețe cunoscute, pentru a se acomoda mai ușor în Giulești.

ADVERTISEMENT

”E adevărat, cu Albion am jucat împreună în Kosovo, la FK Balkani, și sunt foarte fericit pentru că și Floren Hasani face pare acum din echipă. Vom face tot posibilul să dăm tot ce avem mai bun, să ne atingem obiectivele. Doi dintre noi suntem deja la echipa națională, sper ca și Florent să fie convocat. Îi mai cunosc pe Braun, Petrila, pentru că am jucat împreună la CFR Cluj timp de 6 luni. M-am înțeles bine cu ei, abia ateștp să-i cunosc și pe ceilalți jucători”, a completat Krasniqi.

Ca și o preferință, fotbalistul a anunțat că simte că dă cel mai bun randament pe flancul stâng, însă nu se simte deranjat nici dacă e pus de antrenor să joace pe partea dreaptă. ”Poziția mea favorită în teren este extramă stângă, dar pot juca și pe dreapta fără probleme. Sunt foarte mulți jucători ofensivi la Rapid.

ADVERTISEMENT

Sunt conștient de concurența de aici, așa ar trebui să fie la toate echipele. Oricine vrea să joace trebuie să dea 100%. Important e să câștige echipa și să oferim suporterilor victoria”, a completat Krasniqi. În încheiere, kosovarul a făcut o comparație între fanii celor de la CFR Cluj și Rapid București, recunoscând că în Giulești lucrurile sunt la un alt nivel.

Krasniqi îi laudă pe fanii rapidiști

”Știu că susțin echipa necondiționat, aici este multă presiune. Sunt fericit pentru acest lucru, trebuie să fim foarte concentrați. Salutare rapidiști, sunt foarte bucuros că sunt aici și vă promit că voi da 100% la fiecare antrenament și meci. Îmi doresc ca împreună să câștigăm titlul”, a concluzionat Ermal Krasniqi, convins că noua sa va conta în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Potritiv informațiilor FANATIK, fotbalistul din Kosovo a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Formația din Gruia l-a cedat pe Krasniqi pentru 1 milion de euro și 20% dintr-un eventual transfer. Interesant, Gigi Becali își manifestase la rândul său interesul pentru fotbalist, însă nu părea dispus să plătească mai mult de 300.000 de euro pe el.

”Lasă să îl ia Rapidul. Nu îl mai vreau, îl las. Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite, îi las pe ei să-l ia pe ăsta. Sunt băiat bun. Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu”, a declarat Gigi Becali, potrivit FANATIK.ro. Așadar, Ermal Krasniqi va evolua la Rapid, în condițiile în care interesul celor de la FCSB pentru el nu a mai fost de actualitate.

ADVERTISEMENT