Life

Este identică Bianca Drăgușanu. Timișoreanca operată complet pe care lumea o confundă cu fosta soție a lui Victor Slav – Foto

16.07.2020 | 15:56
Este identica Bianca Dragusanu Timisoreanca operata complet pe care lumea o confunda cu fosta sotie a lui Victor Slav  Foto
Müller Ingrid Roxana este sosia Biancăi Drăgușanu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele model pentru multe dintre tinerele din zilele noastre.

Și pentru că fosta prezentatoare TV este adepta operațiilor estetice care au transformat-o fizic în femeia care este astăzi, mai multe domnișoare vor să arate la fel ca ea, iar unele dintre ele ajung să fie chiar identice.

Muller Ingrid Roxana este un exemplu în acest caz. Timișoreanca și-a schimbat complet fizionomia și arată fix ca o sosie a fostei soții a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu are o sosie la Timișoara

Tânăra din orașul de pe Bega pozează exact ca și Bianca Drăgușanu și are tot cam aceleași operații estetice.

Ingrid Roxana are extensii din păr natural, și-a schimbat dantura, astfel că a ales să-și pună fațete pentru un zâmbet mai strălucitor, implanturi mamare, și-a tatuat sprâncenele, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar în pomeți are botox pentru o față netedă, fără riduri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Müller Ingrid Roxana (@mulleringridroxana) on

Aceleași operații estetice le are și Bianca Drăgușanu, plus altele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ingrid Roxana este doar unul dintre multele exemple de fete care o copiază pe vedeta TV, ori cel puțin vor să arate ca ea, ca o păpușă Barbie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Müller Ingrid Roxana (@mulleringridroxana) on

În prezent, Bianca Drăgușanu este blondă și are în plus față de tânăra din orașul de pe Bega implanturi în fesier, însă pe vremea când era roșcată, vedeta TV arăta la fel ca timișoreanca.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu era identică cu tânără din imagini pe vremea când era roșcată. Foto: Arhivă
Bianca Drăgușanu era identică cu tânără din imagini pe vremea când era roșcată. Foto: Arhivă

„ Știu multe dive de afară, Beyonce sau J.Lo., dar nu se copiază între ele. Sunt multe fete ca vor să fie ca mine, dar atunci îți pierd din personalitate. Sunt multe care își asumă chestia asta, altele care nu-și asumă și zi că nu mă plac, dar arată ca mine.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Vorbește Lumea, de la Pro TV, moment în care a dezvăluit că vrea să lanseze o școală de dive.

Fosta soție a lui Victor Slav arată la fel și în prezent, iar semănările sunt la fel de mari între divă și Ingrid Roxana, singura diferență o fac ochii și culoarea părului. Bianca Drăgușanu este blondă cu ochii albaștri, iar timișoreanca este roșcată cu ochii căprui.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Noi 🐅🐅

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18) on

Celebră după ce a apărut la brațul lui Botezatu

Bianca Drăgușanu este acum o vedetă urmărită de peste 1 milion de oameni pe Instagram. Înainte să devină cunoscută, ea a participat la Din Dragoste, unde a fost cerută de soție de fostul iubit de la 18 ani. Apoi, ea a apărut complet tunată în prezentări de modă, după care la brațul lui Cătălin Botezatu. A urmat o perioadă zbuciumată în care a lucrat ca asistenta lui Capatos, a participat la Dansez pentru tine, a fost prezentatoare la Kanal D, iar acum se ocupă de afacerea ei cu haine.

ADVERTISEMENT