Life

Este soția lui Florin Dumitrescu însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul care i-a surprins pe fani

18.05.2021 | 11:06
Este sotia lui Florin Dumitrescu insarcinata pentru a treia oara Raspunsul care ia surprins pe fani
Soția lui Florin Dumitrescu, însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul care i-a surprins pe fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Dumitrescu este însărcinată pentru a treia oară? Cristina Sima i-a pus pe gânduri pe internauți, după ce a fost întrebată dacă cei doi așteaptă încă un copil.

Juratul de la „Chefi la Cuțite” și Cristina Sima sunt împreună de zece ani și căsătoriți de opt. Recent, cei doi au aniversat ziua în care și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Cristina Sima Dumitrescu a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram. Urmăritorii au profitat și i-au adresat întrebări personale, una dintre ele referitoare la sarcină.

Este soția lui Florin Dumitrescu însărcinată pentru a treia oară? Răspunsul care i-a surprins pe fani

Partenera de viață a lui Florin Dumitrescu a fost întrebată dacă este însărcinată pentru a treia oară, însă răspunsul ei a produs mai multă confuzie în rândul internauților.

ADVERTISEMENT

„Cum să răspund la această întrebare?! Poate că da… poate că nu…”, a transmis Cristina Dumitrescu pe InstaStory.

Florin Dumitrescu a abordat acest subiect în cadrul unei ediții „Chefi la Cuțite”. Văzând-o pe Gina Pistol însărcinată, juratul s-a gândit cum ar fi să fie tătic pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar a spus că pandemia este o perioadă în care cuplurile fie se despart, fie mai fac un copil, iar el preferă să urmeze cea de-a doua variantă. Chef Dumitrescu nu ar spune nu ideii de a mai avea un membru în familie.

„Mă uit la tine (n.r. la Gina Pistol) și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, a declarat juratul.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, de opt ani alături de soția lui

Recent, Florin Dumitrescu și Cristina au împlinit opt ani de căsnicie, iar juratul de la Anten 1 i-a făcut o declarație emoționantă femeii iubite.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, la restaurantul lui Florin Dumitrescu, iar până să aibă sentimente de iubire unul pentru celălalt nu a trecut mult timp.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit și au împreună două fetițe, de care juratul este foarte mândru.

„8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred.

8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic.

Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! Cristina Dumitrescu la mulți ani împreună, te iubesc mult!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT