News

Ester Peony, prima reacție după ce nu s-a calificat în finala Eurovision 2019. Ce a spus reprezentanta României

17.05.2019 | 10:28
Ester Peony prima reactie dupa ce nu sa calificat in finala Eurovision 2019 Ce a spus reprezentanta Romaniei
ADVERTISEMENT

Cântăreața Ester Peony, a ratat calificarea în finala concursului muzical Eurovision 2019. Reprezentanta României a ținut să le mulțumească fanilor, pe o pagină de socializare, pentru susținerea acordată.

Ester Peony a ratat calificarea în finala Eurovision

Reprezentanta României, Ester Peony, a cântat în cea de-a două semifinală din concursul Eurovision 2019 din data de 16 mai. Din păcate, cântăreața nu a intrat în primele 10 locuri din finală, așadar nu s-a calificat în finala concursului muzical Eurovision 2019.

ADVERTISEMENT

După ce s-au afișat rezultatele, artista a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea acordată. “Vă mulțumesc tuturor pentru suport! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. M-am simțit extraordinar în Tel Aviv! Vă iubesc pe toți și le dorec mult succes tuturor în Finală!”, a scris Ester Peony pe contul său de Instagram.

Țările care s-au calificat în cea de-a doua semifinală Eurovision 2019, din seara de 16 mai sunt: Olanda, Albania, Suedia, Macedonia de Nord, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveția și Malta. Acestea se vor duela în marea finală Eurovision de pe 18 mai cu cele 10 țări care s-au calificat în prima semifinală a concursului muzical, în data de 14 mai.

ADVERTISEMENT

Cele zece țări care s-au calificat în prima semifinală, din data de 14 mai sunt: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Republica Cehă, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia. Pe lângă cele 20 de țări care au intrat în finala concursului muzical mai sunt și cele 6 țări care au fost calificate direct în finală: țara gazdă, Israel și grupul celor 5 mari plătitoare  Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia.

Cântăreața Ester Peony nu s-a calificat în concursul Eurovision
Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony, a ratat calificarea de la Tel Aviv
Sursa foto: Hepta.ro

Reprezentanta României, spectacol cu bujori și flăcări

Ester Peony a făcut un adevărat spectacol pe scena concursului muzical Eurovision 2019, de la Tel Aviv, Israel cu piesa ”On a Sunday”. Cântăreața a îmbrăcat o rochie de culoare neagră, lungă. Pe ecranul imens din spatele artistei au fost proiectate imagini din videoclipul piesei. Imaginile cu bujorii de culoare roz au făcut trimitere la numele artistei de scenă. Din spectaol nu au lipsit flăcările, jocurile de lumini și dansatorii.

ADVERTISEMENT