Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ești degeaba la Rapid. Du-te singur, lasă-l acasă pe ăla micu’” Giani Kiriță, comentariu acid după escapada lui Albu și Borza

Giani Kiriță a avut un comentariu acid după escapada lui Alex Albu și Andrei Borza de la Iași. Pe cine consideră principalul vinovat dintre cei doi titulari de la Rapid.
26.02.2024 | 20:51
Esti degeaba la Rapid Dute singur lasal acasa pe ala micu Giani Kirita comentariu acid dupa escapada lui Albu si Borza
„Ești degeaba la Rapid. Du-te singur, lasă-l acasă pe ăla micu’” Giani Kiriță, comentariu acid după escapada lui Albu și Borza. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul de la Iași cu Alex Albu și Andrei Borza este în continuare în lumina reflectoarelor, iar Giani Kiriță a avut un discurs dur despre cei doi. Specialistul FANATIK îl arată cu degetul pe mijlocașul celor de la Rapid și are un mesaj clar.

„Ești degeaba la Rapid. Du-te singur, lasă-l acasă pe ăla micu’” Giani Kiriță, comentariu acid după escapada lui Albu și Borza

Numele lui Alex Albu și Andrei Borza sunt pe buzele tuturor suporterilor giuleșteni după înfrângerea cu Poli Iași, însă nu datorită evoluției de pe teren. Cei doi titulari de la Rapid București au fost într-un club din Copou după sfârșitul meciului de la Iași, iar oficialii formației din Giulești au luat deja măsuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrei Borza și Alex Albu nu vor fi în lot cu UTA Arad în etapa următoare și vor fi amendați cu 10% din salariu. Giani Kiriță a avut un comentariu acid despre jucătorii celor de la Rapid București după ultima escapadă.

Giani Kiriță nu îi critică pentru ieșirea în club, ci pentru momentul în care au ales să o facă Alex Albu și Andrei Borza. Acesta îl consideră vinovat pe mijlocașul celor de la Rapid pentru că l-a luat și pe tânărul fundaș împreună cu el.

ADVERTISEMENT

„Știi cum e acum, trebuie să îi judeci pentru că au făcut-o în momentul în care erau în cantonament și vii după o înfrângere. Nu zice nimeni să nu petreci pentru că toți petrecem și toți am petrecut. Problema e să îți alegi momentul în care o faci și ei au ales momentul cel mai prost.

Nu ai voie pentru că în primul rând ai pierdut. Ați văzut câte eforturi se fac, oamenii ăia vin după tine la stadion și tu te duci și petreci. E vorba de moment, e vorba că ești profesionist. Ceilalți stau acasă, suferă și tu de duci și petreci”, a spus Kiriță.

ADVERTISEMENT

„Ești degeaba la Rapid. Du-te singur, lasă-l acasă pe ăla micu’”

„Poți să iei și stâlpul în brațe, contează că momentul ales nu este ăla profesionist. Asta e că nu au avut minte, hai că pe ăla mic Borza mai zici, că e tânăr și îi zici hai să mergem, dar tu cu experiență? Să îl iei și pe ăla mic după tine, spune multe despre Albu.

Nu neapărat să îl strici, lasă-l acolo și du-te tu singur. Îl arăt cu degetul pentru momentul ales, toți am petrecut și nu există să nu petreci pentru că și fotbaliștii sunt oameni. Nu e vorba de stricat, toți merg în cluburi și ne place viața, dar alege momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Nu când ești în cantonament, nu după ce ai pierdut. Măcar dacă câștiga, am bătut nu știu ce echipă mă duc să beau un pahar, parcă era altfel. Ați văzut ce s-a creat în jurul acestei înfrângeri, înseamnă că ești degeaba la Rapid”, a declarat Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, live pe site-ul FANATIK.RO.

Giani Kirita I-A DESFIINTAT pe PETRECARETII Albu si Borza: “ESTI DEGEABA LA RAPID”

ADVERTISEMENT
Tags: