Fotbal intern

Eugen Neagoe a vorbit prima dată despre venirea la U Craiova în locul lui Victor Pițurcă: „Le mulțumesc că se gândesc la mine”

27.12.2019 | 23:17
Eugen Neagoe a vorbit prima data despre venirea la U Craiova in locul lui Victor Piturca Le multumesc ca se gandesc la mine
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe este liber de contract după despărțirea de Hermannstadt și a apărut ca o posibilă variantă de antrenor al Universității Craiova, în cazul în care Victor Pițurcă pleacă. „Geană” declarî că fostul selecționer este cel mai potrivit pentru a duce echipa spre performanță și, deși este sufletește alături de olteni, nu se pune problema să preia banca tehnică în acest moment.

Eugen Neagoe, despre o venire la Craiova

Eugen Neagoe nu a mai continuat proiectul de la Sibiu, din cauza unor neînțelegeri cu oamenii din conducere. După ce Craiova a terminat pe locul patru sezonul de vară-toamnă, iar Victor Pițurcă a pierdut cinci meciuri de la venirea în Bănie, Neagoe a fost unul dintre antrenorii ceruți de suporterii olteni.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă recunoaște că a fost întotdeauna alături de Universitatea, Neagoe declară că nu se pune problema să devină antrenorul Craiovei în următoarea perioadă, considerându-l pe Victor Pițurcă unul dintre cei mai buni antrenori din România.

Le mulţumesc suporterilor Craiovei că se gândesc la mine şi ştiu foarte bine că totdeauna am fost alături de această echipă, dar nu se pune problema să vin acum. Sunt convins că Universitatea are unul dintre cei mai buni antrenori din România şi un antrenor care a făcut istorie şi la echipa naţională”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

„Va rămâne Pițurcă”

Eugen Neagoe susține că Victor Pițurcă va rămâne antrenorul Craiovei și pentru a doua parte a sezonului și, cu anumite transferuri în perioada de mercato din ianuarie, va putea redresa situația de la echipă.

Părerea mea că va rămâne Victor Piţurcă, nu ştiu exact, dar cred că are doi ani jumătate, trei ani contract. A început o muncă în urmă cu patru luni. Din punctul meu de vedere, Craiova are în acest moment toate condițiile pentru a face performanță.

ADVERTISEMENT

Fiecare antrenor își dorește ca echipa lui să arate bine. Victor Pițurcă, dacă dorește patru sau cinci jucători, înseamnă că știe ce vorbește”, susține Neagoe.

Eugen Neagoe a fost secundul lui Victor Pițurcă la FCSB, FC U Craiova, echipa națională a României și Al Ittihad.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 3.30 este cota pentru „X” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT