Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 1-2, în etapa 5 din play-off SuperLiga. Oltenii continuă asaltul la locul 3. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova s-a impus destul de ușor cu 2-1 pe terenul lui Sepsi și s-a apropiat la două puncte de FCSB, ocupanta locului 3.
21.04.2023 | 22:12
Sepsi Sf Gheorghe  Universitatea Craiova 12 in etapa 5 din playoff SuperLiga Oltenii continua asaltul la locul 3 Cum arata clasamentul
Nicolae Ionut Paun si Stefan Baiaram in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Universitatea Craiova, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, vineri 21 aprilie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-04-2023
19:33

Cum arată clasamentul din play-off-ul SuperLigii după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a câștigat fără prea mari emoții meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a apropiat în clasament la doar două puncte de FCSB, ocupanta locului 3. Bucureștenii vor juca duminică în Giulești cu Rapid, iar dacă nu vor câștiga, partida directă din Bănie de peste o săptămână va fi una pe viață și pe moarte.

Pentru Sepsi, meciul cu oltenii a fost unul care trebuia doar bifat. Trupa lui Bergodi a evoluat apatic, fiind mai mult cu gândul la jocul de miercuri din semifinalele Cupe României, contra lui CFR Cluj. Toată atenția va fi concentrată pe reeditarea performanței de anuș trecut din Cupă, mai ales că în campionat vor putea evita ultimul loc din play-off doar printr-o minune.

play off superliga
Clasament play-off SuperLiga
21-04-2023
17:31

Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova 1-2 (Ștefănescu 90+5 / Al. Crețu 48, Markovic 66)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: GOOOL Sepsi! Ștefănescu înscrie din vole de la 7-8 metri, după o centrare a lui Dumitresscu.

Min. 72: Păun trimite cu capul peste poarta oltenilor.

Min. 66: GOOOL Universitatea Craiova! După o passă excelentă a lui Roguljic, Markovic sscapă singur cu Niczuly, îl driblează elegant și însscrie în poarta goală.

Min. 64: Alexandru Crețu face un fault brutal la mijlocul terenului, cu piciorul în pieptul unui adversar, și vede direct cartonașul roșu.

Min. 51: Ștefănescu șutează peste poartă dintr-o poziție ideală.

Min. 48: GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Crețu deschide scorul cu un șut plasat din marginea careului mare, cu largul concurs al portarului Niczuly.

Min. 34: Raul Silva e aproape de un autogol după o centrare a lui Ion Gheorghe, dar Laurențiue Popescu respinge în corner.

Min. 21: Niczuly reține șutul din vole al lui Alexandru Crețu din afara careului.

Min. 13: Laurențiu Popescu reține șutul lui Cosmsin Matei.

Min. 1: A început partida.

21-04-2023
16:39

Echipele de start la Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova

Au apărut echipele de start la Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ciobotariu, Tamaș, Ispas – C. Matei, F. Junior, Păun – I. Gheorghe, Rondon, Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Al. Crețu, Screciu – Cîmpanu, Baiaram, A. Ivan – Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova are loc vineri, 21 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 5 din play-off. Covăsnenii nu mai au niciun obiectiv pentru play-off, fiind greu de crezut că vor reuși să evadeze de pe ultimul loc. În schimb, sunt cu gândul mai mult la semifinala de Cupă de săptămâna viitoare, de pe teren propriu cu CFR Cluj. Oltenii, după succesul cu Rapid, spun că se vor bate pentru a prinde Europa de pe locul 3.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova, în etapa 5 din play-off SuperLiga

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se dispută vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa 5, ultima a turului play-off-ului. În general, meciurile cu echipa craioveană au stârnit mai mereu interes, încât se speră ca în tribune să se afle un public numeros.

ADVERTISEMENT

În funcție și de condițiile meteo, acest meci ar putea beneficia de prezența a măcar 4-5 mii de spectatori, ceea ce ar fi destul de bine, mulți venind din localitățile din apropiere de Sfântu Gheorghe sau de la Miercurea Ciuca și Odorheiu și Târgu Secuiesc.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se joacă vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa 5 din play-off-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru iubitorii fotbalului, vineri, 21 aprilie, vremea nu va fi deloc un prieten al fotbalului. Ba, dimpotrivă, un dușman, pentru că va fi o zi cu cer acoperit pe tot parcursul și va ploua mult, în mai multe reprize, posibil și la ora jocului. Maxima va urca în termometre până la 13 grade la ora amiezii, dar la ora partidei vor fi în jur de 7 grade. Și această vreme este progonozată pe perioada a nu mai puțin de o săptămână! Bucureșteanul Marcel Bîrsan va arbitra aacest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Sepsi joacă fără niciun fel de presiune, pentru că este greu de crezut că ar putea urca în clasamentul play-off-ului. Cristiano Bergodi are la dispoziție aproape tot lotul, pentru că lipsesc fundașul central Ninaj, suspendat, și atacantul Roland Varga, în continuare nerefăcut. Bergodi promite o formație ofensivă, Sepsi jucând de plăcere.

ADVERTISEMENT

Și oltenii stau destul de bine la capitolul probleme de lot, în sensul în care cei doi absenți sunt dintre cei vechi, fundașul dreapta Bogdan Vătăjelu și cel stânga, totodată căpitanul echipei, Nicușor Bancu. Eugen Neagoe așteaptă ca echipa să repete jocul bun făcut cu Rapid, să câștige și să se poată bate în continuare pentru locul 3, pentru a nu rata prezența în cupele europene. Andrei Ivan va juca din nou într-o linie de trei în spatele vârfului Koljic.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri, meciul de la Sfântu Gheorghe este echilibrat, cotele arătând acest lucru. Universitatea Craiova are un ușor avantaj la victorie, cotă 2,50. Cota gazdelor este de 2,90. Șansă dublă „X2” are cotă de 1,50, iar șansă dublă „1X” are cotă de 1,55. Un gol înscris de carioveni are cotă de 1,35, iar o reușită a covăsnenilor e puțin mai mare, cotă 1,40.

ADVERTISEMENT

Nouă meciuri directe sunt între cele două echipe în capitala județului Covasna și nici un rezultat de egalitate nu a fost înregistrat la Sfântu Gheorghe. Bilanțul este foarte echilibrat și aici oltenii fiind în ușor avantaj. Universitatea Craiova a reușit cinci victorii, iar gazdele au patru. În acest sezon, Craiova s-a impus la Sfântu Gheorghe, dar a făcut 2-2 pe teren propriu.

ADVERTISEMENT